IniciFutbol3ª CatalanaEl filial rapitenc remunta al camp del coer

El filial rapitenc remunta al camp del coer

Treballada victòria rapitenca en un partit que se li va complicar d’entrada amb el gol de Ricard que avançava al marcador al Benissanet. Després, però, Mata aconseguia l’empat set minuts més tard i Carcellé aconseguia donar-li la volta al partit als vint de la represa i imposava la lògica alargant la bona dinàmica dels de la Devesa en les darreres jornades dels darrers onze partits on han sumat vuit victòries, un empat i han cedit dos derrotes, que els han estabilitzat a la part capdavantera de la classificació.

El partit va tenir un inici positiu per als del Montsià tal com ens comentava el segon entrenador Francesc Calduch “vam tenir una arrancada fulgurant, disposant de tres arribades molt clares en els primers cinc minuts de partit. Una d’elles molt clara. Però a partir d’aquí ho vam veure extremadament fàcil, ens vam relaxar i el Benissanet es va créixer generant tres arribades de gol claríssimes. I en una d’elles se’ns van avançar al marcador, complicant-nos el partit” ens resumia el segon entrenador rapitenc que afegia que “si haguéssim marcat una de les primeres ocasions, era un enfrontament per a haver golejat. Però no va ser així i amb el gol ells es creixien. No obstant això, a partir de marcar l’empat que va arribar tot seguit, per sort, el partit quedava a mans nostres. Després de la sortida d’un córner arribava la rematada de Mata que ens permetia empatar. A partir de l’1-1, ens faríem amb el control de la situació de nou i vam gaudir d’una altra ocasió molt clara com per haver remuntat abans del descans” ens apuntava Calduch.

El segon temps va ser un monòleg nostre. Ells no ens van arribar a inquietar al marge d’una arribada sense conseqüències. Vam sortir amb la lliçó apresa del que havia passat al primer temps. Només sortir, un penal molt clar que no va ser castigat per la col·legiada, no ens va descentrar i vam seguir insistint generant arribades claríssimes a la recerca del gol que ens posés per davant al marcador. Per l’aspecte positiu, ens vam saber adaptar a un camp de reduïdes dimensions i d’una superfície, la terra, que no estem acostumats. Però vam fer un gran treball que a l’hora de la veritat va tenir els seus fruits” reblava l’entrenador rapitenc.

CE BENISSANET, 1
UE RAPITENCA ‘B’, 2

CE Benissanet: Ferran (Assane, 69’), Albert Vidal, Vernet, Quim Ripoll, Paco, Martí (Miró, 60′), Treig, Ricard, Palomar, Calanda (Ciurana, 71′), Àlex (Ndiaye, 71’).

UE Rapitenca ‘B’: Adell, Piqueras, Lluís, Genís, Kaba, Mata, Gervinho, Obi, Rovira (Kike Chimeno, 45’), Carcellé (Kamen, 83’), Rosales (Albert Sánchez, 83’).

Àrbitre: Neus Albalat Queralt, de la delegació arbitral de Terres de l’Ebre. Va amonestar als locals Martí (21’), Àlex (27’), Palomar (52’), Quim Ripoll (78’), Ndiaye (80’) i Paco (86’) dels locals i per als visitants Kaba (42’) i Gervinho (55’).

Gols: 1-0, Ricard (18’); 1-1, Mata (25’); 1-2, Carcellé (65’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la vintena jornada al grup primer de la tercera catalana, clicant la imatge inferior: