IniciFutbol salaEl Flix encadena la segona derrota consecutiva que els deixa en posició...

El Flix encadena la segona derrota consecutiva que els deixa en posició de descens directe

El Flix ha entrat en lloc de descens directe a segona divisió després de caure derrotats davant el Morell, en un partit que va tenir un inici molt advers per als interessos riberencs després d’encaixar dos gols en els primers dos minuts de partit.

La falta de concentració i les baixes amb que comptava el conjunt roig-i-blanc es van combinar negativament i ja en la primera acció ofensiva dels del Camp de Tarragona es produïa un penal que David no desaprofitava des del punt fatídic per a trencar l’equilibri al marcador. Tan sols un minut després Francesc ampliava les distàncies per als morellencs que es situaven amb dos gols de marge a l’electrònic. Després d’una primera fase nefasta de partit, els flixancos reaccionaven i ficaven setge als dominis d’Albert amb nombroses ocasions que malgrat tot no podien superar al porter del Morell, que es mostrava impacable baix dels pals mantenint l’avantatge de 0-2 en marxar al descans.

Els de Jordi Castellví sortien a l’inici de la represa amb la mentalitat de fer el primer gol que els enganxés a la lluita pels punts en joc. Un cop darrera l’altre, es trobaven amb la providencial actuació del porter visitant que mantenia infranquejable la seua porteria i donava lloc a les contres amb les quals van poder aprofitar als quatre minuts per a marcar el tercer gol amb una rematada que entrava com una exhal·lació pel mateix escaire de la porteria local. Aquest gol va descol·locar als de Xofars, que poc després veien com David (30′) marcava el quart que pràcticament sentenciava el duel. Arriscava el conjunt de la Ribera d’Ebre amb el porter-jugador i una indecisió en la passada li permetia a Oriol fer el cinquè (35′) que tan sols maquillava acte seguit amb el gol de l’honor Ferran Llop amb l’1-5 definitiu que ja no donava opció a la possibilitat de remuntada.

Teniu la classificació del grup sisè de Tarragona de 1a divisió catalana després de les nou primeres jornades disputades, clicant sobre la imatge inferior:

La propera jornada:

Dimecres 1 de desembre per la nit aprofitaran per recuperar el partit pendent de la sisena jornada de lliga al camp de l’últim classificat l’Amposta B, en un duel a vida o mort per als dos conjunts ebrencs situats ara mateix en problemes per a poder evitar les places de descens directe. El partit es disputarà a partir de tres quarts de nou del vespre amb arbitratge de Jesús Ferrando Toledo amb l’àrbitre assistent Manel Lendines Cortés, tots dos del comitè tècnic arbitral de les Terres de l’Ebre. Divendres serà el torn de la Copa Tarragona on aprofitaran per disputar l’eliminatòria de setzens de final a la pista del Tivissa de segona divisió, a partir de les 20 hores del vespre.