IniciFutbol salaEl FS Amposta femení, a la final de la Copa Tarragona!

El FS Amposta femení, a la final de la Copa Tarragona!

El FS Amposta es va classificar per la final de la Copa Tarragona en imposar-se en la tanda de penals al Laguna, que es va poder avançar amb un gol matiner als primers compassos d’un partit, que tot i dominar territorialment les jugadores de Sergi Magriñà i disposar de clares oportunitats d’haver sentenciat el duel molt abans no va ser fins la recta final quan una acció culminada per Laia Vidal, a quatre minuts d’arribar a la conclusió del matx, va forçar els llançaments des del punt fatídic on les de la capital del Montsià es van mostrar més encertades i van resoldre la eliminatòria per 3 llençaments a 4. Així doncs, es guanyaven el pas a la gran final on s’enfrontaran al Reus que es desfeia del Capçanes, també en els llançaments des del punt fatídic (2-4), després de tancar el temps reglamentari sense moviments al marcador (0-0).

El moment del penal decisiu sacat per Paula Sánchez que va significar la classificació de les ampostines.

Sorprenien d’entrada les tarragonines a un conjunt ampostí que sortia descol·locat a la pista i en una de les primeres arribades feia el gol que les avançava al marcador. Després del gol, les cambrilenques cedien la pilota a les ebrenques i es replegaven ordenadament en defensa, intentant sortir al contracop amb dos jugades sense excessiu perill davant el marc d’Irene. El domini territorial corresponia territorialment a les de Magriñà que un cop darrera l’altre intentaven equilibrar el duel però tot i generar innombrables ocasions de gol clares, van arribar al descans amb el desavantatge mínim al marcador, tot i haver estavellat la pilota al pal durant els primers vint minuts de confrontació.

A la represa, la tònica era la mateixa: un Amposta dominador i un Laguna ordenat defensivament i buscant sorprendre a les esquenes de la defensa de les del Montsià que s’obrien a la recerca del gol que anivellés altre cop el resultat provisional. De nou, Yésica es va convertir en un mur infranquejable resolent accions de mà a mà en les davanteres ampostines, que a mesura que avançaven els minuts, veien com se’ls complicava el partit en no poder superar a la portera adversària. Tot i així, el bon joc ofert per les de Sergi Magriñà i la paciència i el saber estar confiant que en alguna de les jugades d’atac cauria l’empat, fins que Laia Vidal finalment ho aconseguia. En els darrers compassos del temps reglamentari, una nova ocasió manifesta per a fer l’1-2, de nou es topava amb la gran protagonista del duel, la portera Yèsica que forçava arribar als llançaments de penal.

Una tanda que va ser frenètica i que va arribar, després dels primers cinc llançaments que finalitzaven amb un empat a tres gols, després de que Mireia, Laura Rosa i Laia Vidal, marquessin els tres primers serveis i després Shuting i Lucia fallessin els seus llançaments, a la mort súbita on Paula Sánchez li donava la classificació per a la final que es disputarà el proper dia 29 de gener molt probablement a Torredembarra.

CFS LAGUNA, 1 (3)
FS AMPOSTA, 1 (4)

CFS Laguna: Yésica, Sílvia, Venus, Anna Maria, Mònica. També van jugar: Irene, Cristina.

FS Amposta: Irene, Laia Vidal, Mireia, Shuting, Laura Roso. També van jugar: Lucia, Paula Sánchez.

Àrbitre: David Paredes Buyo, de la delegació arbitral tarragonina. No va amonestar a cap jugadora dels dos equips.

Gols: 1-0, Venus (2’); 1-1, Laia Vidal (46’).