IniciFutbol salaEl FS Amposta torna a Divisió d'Honor per la porta gran!

El FS Amposta torna a Divisió d’Honor per la porta gran!

Quatre partits, quatre victòries. Aquest és el bagatge que finalment va resoldre l’ascens matemàtic del FS Amposta, en les fases per retornar a la Divisió d’Honor. El camí ha estat triomfal per als de Víctor Romero, que tancaven la primera fase d’aquesta remodelada competició amb una sola derrota durant tota la competició (la que va patir durant la segona volta de la primera lligueta a la pista del Tivissa per 3 gols a 2), amb 104 gols a favor -sent així la davantera més anotadora de la competició- i amb 48 gols encaixats, sent la segona reraguarda que menys gols ha rebut (48) per darrera del Tortosa (44).

Uns números que s’han vist reflectits en unes eliminatòries d’ascens perfectes on s’han imposat al Vila-rodona (5-3 en el partit d’anada i 3-4 en la tornada) i en l’eliminatòria decisiva davant el Castellvell (7-2 en el partit al pavelló municipal d’Amposta i 2-4 en el duel que va decidir l’ascens).

Tornen així els de la capital del Montsià a una categoria que van perdre la temporada passada i on s’havien marcat l’objectiu de retornar el més aviat possible. Ha estat després d’una temporada atípica, en què s’ha subdividit el grup en dos, disputant una primera fase d’on els quatre primers classificats es classificaven per les eliminatòries d’ascens a Divisió d’Honor, al millor de tres partits.

Se li posa l’eliminatòria de cara al primer minut

Després de resoldre amb dificultats, sobretot durant una primera meitat igualada, on van aixecar el marcador en el primer partit de la sèrie i mostrant-se molt superiors i efectius a la segona meitat per a resoldre amb un ampli 7 a 2, l’Amposta afrontava la primera oportunitat de sentenciar l’eliminatòria i ascendir directament a Divisió d’Honor sense esperar al tercer partit, que hagués estat definitiu a la capital del Montsià.

El partit se li posava molt de cara als de Víctor Romero, quan pràcticament en el primer atac del partit la col·legiada assenyalava un penal dubtós sobre Andreu, que ell mateix s’encarregava de transformar al primer minut de joc. No obstant això, el partit era molt anivellat de forces, tot i disposar de les ocasions més clares per als del Montsià. Va tornar a colpejar altre cop Andreu, als nou minuts en una acció d’estratègia a la sortida d’un córner, que aprofitava per eixamplar l’avantatge al marcador. Només un minut més tard, posava la cirereta al pastís el FS Amposta, quan de nou era el mateix atacant visitant qui tornava a culminar un altre córner i situava un ampli 0-3 als deu minuts de joc i que els permetia marxar als vestidors amb aquesta còmoda victòria parcial.

A la represa, els locals van mirar d’arriscar però els visitants treien profit d’una contra al primer minut de la segona meitat quan la rematada del capità Carlos Antonio, era desviada per un defensor dels del Baix Camp i la pilota acabava dins la pròpia porteria establint un 0-4 que posava el partit i l’eliminatòria molt coll avall per a l’Amposta. A partir d’aquí el Castellvell va arriscar i es va fer amb el domini absolut davant un rival que es defensava amb ordre, destacant l’actuació a la porteria de Pere, que amb les seues aturades evitava que es puguessin apropar al marcador. Finalment el gol arribava a falta d’onze minuts per arribar al temps reglamentari, fet que motivava que els locals sortissin amb el joc de cinc que va collar a un conjunt del Montsià que va fer un esforç i treball encomiable defensivament parlant. Amb aquesta situació, de cinc contra quatre arribava el 2-4 que donava emoció a falta de cinc minuts per a la conclusió. Els de Romero, van fer defensar-se amb ordre fins al final del duel, que els permetia segellar l’ascens i el retorn a la categoria.

CF CASTELLVELL DEL CAMP, 2
FS AMPOSTA, 4

CF Castellvell del Camp: Ivan, Juan Pablo, Andrei, Moha, Carlos Lupión. També van jugar: Gomis, Oualid, Taoufik, Martí (ps), Adrià, Cristian, Marc Rosich.

FS Amposta: Loreto, Jaume Salaet, Andreu, Anton Baiges, Carlos Antonio. També van jugar: Bayo, Jordi Salaet, Àlex Sabaté, Eloi, Pere (ps).

Àrbitre: Sara Escoda Balagueró amb Radoslav Valentinov com a jutge assistent de la delegació de Tarragona. Targetes per a Gomis (11′), Moha (13′), Oualid (39′) i a l’entrenador Aitor Pérez (37′) dels locals i per a Eloi (11′) i Andreu (23′) dels visitants.

Gols: 0-1, Andreu (p) (1′); 0-2, Andreu (9’); 0-3, Andreu (10’); 0-4, Adrià (pp) (21’), 1-4, Marc Rosich (29’); 2-4, Oualid (35’).