IniciFutbol salaEl FS Batea se situa nou líder del grup de segona divisió...

El FS Batea se situa nou líder del grup de segona divisió després de vèncer a Capçanes (0-4)

El FS Batea és el nou líder provisional de segona divisió després de resoldre un duel molt complicat a la pista del Capçanes i aprofitar l’ajornament del fins ara líder els Guiamets davant un altre dels aspirants a la zona alta del grup com l’Amposta 2010. Els de la Terra Alta s’emparellen ara a punts amb els del Priorat, comptant amb un millor coeficient golejador (+33) per contra del (+22) que disposen els prioratins, fet que els col·loca en primera posició d’un grup molt disputat.

El FS Batea va aconseguir una victòria de prestigi a domicili a la pista d’un combatiu Capçanes. Foto: FS Batea

Durant els primers vint minuts de joc, el xoc va estar marcat pel respecte mutu entre els dos conjunts en un partit molt parell i igualat on les ocasions més clares les van tenir els terraltins, però van topar un cop darrera l’altre davant la bona actuació de Torné que va evitar que al descans s’arribés amb moviments al marcador.

Després del pas per vestidors els locals ficaven setge a la porteria defensada per Gerard Casadó que llavors es convertia en salvador del seu equip per mantenir inamovible el 0-0 amb aturades de mèrit davant l’atac i gol dels blau-grana. El partit avançava i a sis minuts del final (34′) en una pèrdua en la sortida de pilota d’Ignasi Pena, Igor tallava la pilota sobre la línia de mitjos i muntava un contracop que el deixava sol davant el porter a què superava per sota les cames trencant la igualtat al marcador. Quatre minuts més tard en una nova passada interceptada per Renatas a camp propi la ràpida contra visitant assistia a Igor per l’esquerra de l’atac que amb una rematada creuada feia pujar el 0-2 (38′). En l’afany de buscar el gol que escurcés diferències la mala decisió en la passada del porter Torné després de rebre la pilota dins la seua pròpia àrea, la seva sortida al contracop era interceptada dins del camp propi per Nil qui marcava a porta buida i pràcticament sentenciava per als de la Terra Alta, que amb el partit resolt ja en l’últim minut del temps reglamentari aconseguien el quart en un nou error del porter que se li escapava la pilota en una acció que penjaven a l’àrea els visitants i la deixava morta a peus d’Adrià que tan sols li calia empentar-la a gol dictant la sentència.

Podeu veure la classificació del grup 11 de segona divisió de Tarragona després de set jornades disputades, clicant a la imatge immediatament inferior:

La propera jornada:

Els bateans tancaran l’any 2021 jugant una nova final per l’ascens, davant el FS Ascó rival directe en la lluita per muntar de categoria que es troba a tan sols tres punts dels de la Terra Alta. Els riberencs, cal recordar que ja van visitar el pavelló de Batea ara fa tot just quinze dies en el partit de Copa Tarragona, i tot i desplaçar-se amb nombroses baixes van aconseguir un empat a quatre gols imposant-se gairebé sempre al marcador després de poder aixecar el gol matiner de Renatas, en una eliminatòria que es va haver de decidir als penals. Tres punts separen als de la Ribera d’Ebre, respecte al conjunt bateà. Serà un autèntic partidàs on els terraltins esperen acomiadar-se de l’any donant una alegria a l’afició i ratificant el bon estat de forma pel qual travessen.