IniciFutbol salaEl FS Batea vol donar un cop d'autoritat davant el Pax

El FS Batea vol donar un cop d’autoritat davant el Pax

Després d’estrenar-se amb un golejada solvent davant la Pobla de Mafumet (16-2) i desplaçarse a la pista del Castellvell del Camp, que restava emparellat a tres punts al capdamunt de la categoria amb el FS Batea i haver-se imposat donant un cop de puny a sobre de la taula els de la Terra Alta, que enguany debuten a la categoria després del flamant ascens de la temporada passada des de la segona divisió catalana, dissabte reben a casa la visita del Futsalpax Tarragona, un altre dels equips que ha iniciat la temporada guanyant el compromís que fins ara ha disputat davant el Priorat Nord (6-2) en la jornada inaugural i ajornant el seu desplaçament a la pista de la Pobla de Mafumet en la segona jornada de lliga.

El cert, és que els d’Antonio Blas, es perfilen en aquest inici de campionat com un dels rivals a tenir en compte, sent ara per ara l’equip revelació en aquesta arrancada de competició, on buscaran encadenar la tercera victòria consecutiva davant un dels conjunts que fins a la temporada passada militava a la categoria immediatament superior, la divisió d’honor catalana. Serà un partit que cas de superar-lo pot consolidar les expectatives del conjunt terraltí a la categoria.

Nil culmina la remuntada

En la passada jornada, els de la Terra Alta, van tenir la sort de cara i van aconseguir imposar-se, amb la primera victòria a domicili, que els fa encadenar dos trioms seguits en aquesta arrancada immaculada de lliga, on han sumat fins al moment el sis de sis. Va ser un partit agònic, molt treballat i on els visitants van patir i molt. De no ser per la espectacular actuació dels seus porters Gerard Casadó al primer temps i Gerard Alaña durant el segon temps, no s’hagués gestat el triomf a la pista dels del Camp de Tarragona.

Els tarragonins van demostrar des del primer minut una intensitat que fa pensar que se’ls escaparan molts pocs punts de camp propi aquesta temporada. Ràpidament fruit d’aquesta inèrcia inicial que adquiria el partit va arribar el primer gol local quan es portaven tres minuts de joc. Els del Baix Camp assetjaven la porteria dels ebrencs, trobant-se amb un incommensurable Casadó amb quatre aturades de mèrit per a mantindre als terraltins dins a la confrontació al descans, arribant-se amb el mínim desavantatge a l’electrònic.

Després del pas per vestidors, els d’Antonio Blas sortien amb més ímpetu ofensiu que a la primera meitat, on no van arribar a inquietar la porta dels del Baix Camp, gràcies als retocs tàctics introduïts pel tècnic bateà i donaven lloc a cinc minuts d’inspiració en que li donaven la volta al tanteig gràcies als gols seguits en els dos primers minuts de la represa dels germans Sunyer, Adrià (21′) i Marcel (22′) i poc més tard Nil feia el gol que encaminava el resultat als cinc minuts del segon període. No obstant això, els tarragonins collaven al conjunt ebrenc disposant de suficients ocasions com per a donar la volta altre cop al partit, però era Alanyà qui s’encarregava de frustar-ho amb sensacionals intervencions que no evitava, però, que arribés el 2-3 a falta de dotze minuts per al final. El duel va entrar en una dinàmica d’anada i tornada, on es va imposar un joc molt físic, que va acabar amb l’expulsió del seu millor jugador Moha al darrer minut de partit. En aquest tram final, van poder gaudir de dos dobles penals que haguessin pogut decidir el xoc, fins que al darrer segon Nil (ja amb superioritat numèrica) acabava finiquitant el partit amb el quart gol.

CF CASTELLVELL DEL CAMP, 2
FS BATEA HOSTAL DE L’ANTON, 4

CF Castellvell del Camp: Andreu, Joan Gomís, Mourad, Moha, Rosich. També van jugar: Lupión, Leandro (ps), Juan Pablo, Oualid, Pau Gomís.

FS Batea Hostal de l’Anton: Casadó, Nil, Jordi, Adrià, Renatas. També van jugar: Marcel, Alanyà (ps), Igor, Mora, Enric.

Àrbitre: Oriol Ros Doménech amb Ramón Martínez Martín, del col·legi arbitral de Tarragona. Targetes per a Mourad (17′) i Moha (2) (39′) dels locals i per a Adrià (15′), Renatas (17′), Jordi (26′), Nil (38′) i Igor (38′) dels visitants.

Gols: 1-0, Moha (3′); 1-1, Adrià (21′); 1-2, Marcel (22′); 1-3, Nil (25′); 2-3, Mourad (28′); 2-4, Nil (39′).

La classificació al subgrup 6B de la primera divisió provincial de futbol sala, després de disputar-se la segona jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: