IniciFutbol salaEl FS Flix s'acosta a la salvació després de golejar a l'Inter...

El FS Flix s’acosta a la salvació després de golejar a l’Inter (10-1)

Importantíssima victòria que situa a una sola victòria de situar-se fora de les places de descens directe, a un Futbol Sala Flix que no va tenir pietat de l’Inter els Pallaresos en un duel directe per la part baixa de la classificació i els va golejar de forma contundent per 10-1, superant-los a la classificació i deixant-los a un pas de certificar el descens.

Els de Jordi Castellví sabien de la importància dels punts en joc per seguir optant a la permanència i sortien molt endollats i abans dels deu minuts inauguraven el marcador mitjançant dos accions culminades per Oriol (6′), amb una rematada creuada, i Fonta (8′) amb un obús des de la frontal que entrava com una exhal·lació a la porteria visitant. Aquests gols li donaven confiança al conjunt roig-i-blanc que no abaixava el peu de l’accelerador i seguia pressionant sobre la porta de Parera i fruit d’un bon contracop que filtraven per a Ferran, aquest definia a la perfecció per a incrementar les diferències al marcador amb el 3-0 amb que s’arribava a la fi dels primers vint minuts de joc.

A la segona part, els de la Ribera d’Ebre un cop treta la pressió, es van desinhibir i van donar lloc a un festival golejador, amb un atac-i-gol constant sobre els dominis visitants. Tres gols de Ferran en dos minuts (del 21′ al 23′) ja van deixar el duel vist per a sentència situant un contundent 6 a 0 al marcador. Nico de penal, dos més de Luka i un de Robert als 37′ deixaven un 10-0 que trencaria Albert des del punt de penal fent el gol de l’honor dels tarragonins.

Teniu la classificació del grup sisè de Tarragona de 1a divisió catalana després de vint-i-tres jornades disputades, clicant sobre la imatge inferior:

La propera jornada:

El desplaçament d’aquesta jornada representarà un partit a cara o creu davant el conjunt que marca ara mateix la zona de permanència, el CFS Rapitenc. Els rapitencs, que compten amb dos punts que els riberencs ara mateix, acumulen sis partits consecutius sense guanyar. A la primera volta, cal recordar que el partit va estar marcat per la polèmica però finalment es va disputar sense més incidències i la victòria va ser per als del Montsià que s’imposaven per 2 gols a 5. El partit s’iniciarà a partir de les 16 hores de la tarda de dissabte.