IniciFutbol salaEl FS Tivissa acaba amb la imbatibilitat del FS Batea, en un...

El FS Tivissa acaba amb la imbatibilitat del FS Batea, en un duel d’aspirants (3-2)

Duel directe en la lluita per les primeres posicions entre dos conjunts que es presentaven a n’aquest partit invicte. El Tivissa va poder sumar un triomf de doble valor en una confrontació molt disputada i on el Batea va tenir les seves oportunitats, però no va poder evitar la primera derrota de la temporada per un ajustat 3-2, que deixa als de la Ribera d’Ebre segons a l’estela del líder els Guiamets, que en la primera participació en la lliga compten amb tots els partits per victòries.

El partit se li presentava complicat d’entrada al conjunt de la Terra Alta, que presentava les baixes d’homes clau per al seu equip com Gerard A., Adrià, Calvo i Romu, i més complicades se li van ficar les coses quan a l’escalfament patia la lesió de Gerard G., que encara els posava les coses més complicades per enfrontar-se davant un conjunt que tan sols havia cedit un empat en el partit inaugural a la pista del Capçanes (4-4). Tot i això, el partit va tenir un inici fulgurant en el qual aprofitaven els locals per posar-se en avantatge al marcador aprofitant una acció de Sergi als dos minuts de joc. Malgrat tot, amb les baixes i el hàndicap del gol encaixat, els bateans es refeien i Nil aconseguia empatar (8). A partir d’aquí les ocasions més clares per haver-li donat la volta al marcador van ser majoritàriament per als visitants, mentre en dos contracops van disposar de dues bones oportunitats els locals per haver fet el 2-1 davant les bones intervencions del porter Gerard Casadó.

En una segona meitat molt parell, el domini territorial es va igualar més arribant el gol que tornava a posar per davant als de Joan Cedó quan Sergi tornava a aprofitar per fer el 2-1 (31′). Tot i això, seguien portant el pes del partit en atac els visitants que ho aprofitaven a falta de sis minuts per al final quan l’especialista Renatas aconseguia la igualada. Quan tot semblava encaminar-se a un empat a dos definitiu, a falta de trenta segons per a la finalització Guillem li donava els tres punts per als locals tot i l’intent dels visitants amb porter-jugador estavellant una pilota al pal i dos intervencions del porter que va evitar que arribés el 3-3 tot i els intents per salvar la primera desfeta del Batea.

Podeu veure la classificació del grup 11 de segona divisió de Tarragona clicant a la imatge immediatament inferior:

La propera jornada:

El Batea rebrà a la seva pista, on es manté invicte fins al moment, al filial del Tortosa en un partit previst per a dos quarts de set de la tarda de dissabte i on els de la Terra Alta miraran d’allargar la ratxa positiva al seu feu per mirar de no despenjar-se de la part capdavantera de la taula davant imposant la lògica davant el coer de la categoria. Per la seva banda el FS Tivissa visita en un dels partits més atractius de la jornada la pista del FS Ascó, un altre dels candidats a optar per l’ascens aquesta temporada. Els riberencs, que no van poder disputar el partit d’aquesta setmana al camp de l’Amposta 2010, estan classificats en sisè lloc a la classificació en un partit pendent de disputar i compten amb 6 punts, 4 menys que els tivissans. El duel està previst a partir de les 19 hores de la tarda de disssabte al pavelló municipal d’Ascó.