IniciFutbol3ª CatalanaEl Godall suma el punt que li faltava per salvar-se a la...

El Godall suma el punt que li faltava per salvar-se a la Devesa (3-3)

Un punt li feia falta per a salvar-se matemàticament al CF Godall i evitar qualsevol tipus de conflicte en els dos partits que li resten fins a finals de temporada (rep a casa al Corbera d’Ebre aquesta setmana i tanca la lliga al municipal de la Cala) i el va aconseguir empatant a la Devesa davant un filial rapitenc amb moltes incorporacions del juvenil.

El partit d’entrada es podia veure com estava plantejat a l’atac pels dos místers un efecte que ràpidament es traduia al marcador quan els godallencs aprofitaven la primera arribada clara mitjançant José Antonio al primer minut de joc, que els avançava al marcador i replicant els rapitencs tan sols tres minuts després amb gol obra de Sergi Pallarés que restablia la igualada en un inici frenètic de partit. Durant la primera meitat el control del partit era altern i els de la Devesa ho aprofitaven per capgirar el marcador quan tot just s’havien complert els deu minuts de joc gràcies al gol de Chimeno que marcava el 2-1. Lluny d’enfonsar-se els de Juanjo Agustín ho seguien intentant en un compromís amb un ritme alt i gaudint d’ocasions per ambdues bandes que aprofitava Aleix al tram final de la confrontació (37′) per restablir l’empat a dos abans de marxar al descans.

A la represa els de Francesc Parra feien una passa endavant, afavorits pel fons d’armari que tenien a la banqueta, ficaven setge als dominis godallencs disfrutant d’un reguitzell d’ocasions que no podien culminar. Els visitants, però, aprofitaven una contra aïllada per a tornar-li a donar la volta al partit als primers compassos de la represa gràcies al gol de Royo (52′). A partir d’aquí l’ordre defensiu dels d’Agustín, que estaven tancats a camp propi durant tota la segona meitat, anaven resistint l’allau d’ocasions locals que perdonaven fins al temps d’afegit quan Efrén podia salvar com a mínim un empat que salvava matemàticament als godallencs del descens a quarta catalana.

Podeu veure la classificació després de disputar-se la vint-i-vuitena jornada a la tercera catalana al grup 1 clicant la imatge inferior: