IniciFutbol3a divisióEl grup amb 18 equips de Tercera Divisió representa la permanència definitiva...

El grup amb 18 equips de Tercera Divisió representa la permanència definitiva de la Rapitenca

Els grups de la Tercera RFEF comptaran la pròxima temporada amb 18 equips, segons els acords presos en la reunió de presidents, celebrada a Sevilla, per garantir la viabilitat del futbol no professional, pendents de ratificació a la propera Comissió Delegada Luis Rubiales va presidir la reunió del passat dissabte a Sevilla, a l’avantsala de la final de la Copa del Rei, una reunió de treball amb els presidents de les federacions territorials en què van anunciar diversos acords que afecten el futbol no professional i els seus clubs. Aquests acords seran elevats a la Comissió Delegada a la seua pròxima reunió.

A Tercera Federació, després de mesos de treball en coordinació amb les territorials i autonòmiques, s’ha acordat per unanimitat que la categoria compti amb 18 equips per grup a partir de la temporada que ve. Amb això, es produiran menys descensos esportius a la categoria. Tot això, com ja s’ha assenyalat, queda supeditat a l’aprovació de la proposta a la Comissió Delegada de la RFEF.

Una decisió que dixa a la UE Rapitenca i el CF Badalona fora de tot perill de descens, i consolidats a la Tercera RFEF, tot i produir-se el descens de la UE Olot, i els encara probables de l’AE El Prat i FC Cerdanyola de la Segona RFEF. Només perdran la categoria els tres últims classificats, UE Sants, UE Vilassar de Mar i CF Vilafranca, i podrien pujar de Primera Catalana, a més del campió de cada grup, inclús els dos millors segons classificats

La incorporació dels nous equips, un total de 36, significarà per a la RFEF una inversió nova de més de dos milions d’euros en concepte d’ajudes. Així, els ingressos de cada club, no baixaran malgrat l’augment del nombre de clubs participants. L’ajuda mitjana s’estabilitzarà als 61.000 euros per club, encara que podria arribar als 66.000. Romanen fixos els ingressos per cada eliminatòria superada a la Copa.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

66 + = 75

Últimes notícies