IniciHandbolEl Grupo USA Mislata primer rival de l'Handbol Amposta a la Divisió...

El Grupo USA Mislata primer rival de l’Handbol Amposta a la Divisió d’Honor de Plata femenina

L’Handbol Amposta debutarà en la temporada 2021/22 de la Divisió d’Honor de Plata femenina el 19 de setembre al pavelló la Canaleta amb el Grupo USA Mislata, efectuat el sorteig a la seu de la Reial Federació Espanyola d’Handbol, del calendari per a la temporada 2020/2021.

En la segona jornada del 26 de setembre el conjunt ampostí rebrà al seu pavelló al recent ascendit Levante Unión Deportiva BM Marni València, i a continuació per aquest ordre els seus rivals seran: Balonmano Castellón; Servigroup Benidorm; CB Almassora; Avannubo BM La Roca; Elda Prestigio; OAR Gràcia; -Fundació Handbol Sant Vicenç; KH-7 BM Granollers-Atlètic; Sant Joan Despí; Handbol Gavà i Hapo Joventut Mataró. La primera volta finalitzarà el 12 de desembre de 2021, i després de la primera jornada del 19 de desembre, la competició tindrà l’aturada de festes nadalenques, per reprendre l’activitat el 16 de gener de 2022. L’últim partit serà el 10 d’abril, i l’equip ampostí es desplaçarà a la pista de l’Hapo Joventut Mataró. Després de la vint-i-unena jornada del 27 de febrer, no hi haurà competició el següent cap de setmana, per emprendre’s el campionat el 13 de març.

En el grup C, s’han produït poques novetats i repeteixen 12 equips, amb la inclusió dels ascendits Levante Unión Deportiva BM Marni València i KH-7 BM Granollers-Atlètic, en lloc del descendit Associació Lleidatana i el CH Sant Quirze que ha pujat a la Divisiód’Honor.

Pròxima reestructuració

La categoria de plata de l’handbol femení espanyol arrencarà el 19 de setembre, conformada per quatre grups de 14 Equips cadascun.. La categoria de plata de l’handbol femení espanyol arrencarà el pròxim 19 de setembre, conformada per quatre grups de 14 equips cadascun. En virtut de la remodelació de la categoria, aprovada el juny passat a l’Assemblea General Ordinària de la FCH, està es dividirà en dos a partir del curs 2022/2023: Divisió d’Honor Or Femenina i Divisió d’Honor Plata Femenina La primera passarà a tenir 12 equips i es conformarà amb els quatre equips descendits de la Divisió d’Honor Femenina, els dos equips que no aconsegueixin l’ascens a la Divisió d’Honor Femenina, els quatre equips eliminats en l’eliminatòria d’ascens prèvia i els dos millors tercers classificats a la Lliga de Divisió d’Honor Plata de la temporada 2021/2022.

De l’extinta Divisió d’Honor Plata Femenina de la temporada 2021/2022 només baixaran 4 equips, l’últim classificat de cada grup. La nova subcategoria de Divisió d’Honor Plata Femenina per a la temporada 2022/2023 estarà conformada per quatre grups de 12 equips: els dos tercers que no hagin ascendit a la Divisió d’Honor Or Femenina a la temporada 2021/2022, els classificats del lloc 4t al 13è de cada grup en la temporada 2021/2022, els 6 primers de la segona fase o fase estatal del Campionat estatal de Primera Divisió Femenina de la temporada 2021/2022..

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

86 + = 95

Últimes notícies