IniciHandbolEl HC Ampolla campió de la Segona Catalana d'handbol femení

El HC Ampolla campió de la Segona Catalana d’handbol femení

Gran partit i digna final, en el que el HC Ampolla es va proclamar campió de la Segona Catalana. Els dos millors equips de la categoria, van oferir un gran espectacle, demostrant que la temporada pròxima poden realitzar una bona campanya a Primera Catalana.

Des d’un primer moment, les jugadores locals van deixar clar que no volien perdre l’avantatja guanyada al partit d’anada i als primers minuts ja es van situar per davant amb 4 a 1, però les seus rivals, no van abaixar els braços i faltant pocs minuts per al descans van remuntar, per col·locar-se per davant amb 12-13, primera i única vegada que van tenir una renda favorable.

A la segona part el CH Ampolla, no es va deixar sorprendre i sempre van portar la iniciativa al marcador amb diferències de fins a 5 gols, però les del Baix Llobregat, amb una defensa més intensa, provocava errades no forçades per mantenir les seues opcions, amb un 23-21 falta de 7 minuts.

Uns últims minuts molt bons en defensa, amb parades claus de Lluïsa Hierro, i sortides al contraatac, van permetre a les locals agafar diferencies al marcador, arribant al definitiu 27- 24 per proclamar-se campiones de Segona Catalana, en el primer any de la seua existència.

Al final del partit, la representant de la Federació Catalana d’Handbol, va entregar la Copa de Campiones a les capitanes Aina i Cristina.

HC AMPOLLA, 27 (13)
HC GAVÀ ‘B’, 24 (13)

CH Ampolla: Lluïsa Hierro (24 gols i 22 parades) i Paula Mendoza a la porteria; Lidia Zaragoza, Andrea Haro (5), Yaiza Ferré (4), Sandra Pallarés, Cristina Tortajada (6), Olimpia Colomines (2), Aina Zaragoza (1), Mar Mauri, Judit Tortajada, Andrea Garcia (6), Emma Vicente (3), Monica Martí, Patri Cao.

CH Gavà ‘B’: Carlota González, Maria Alcobendas, Paula Miravete, Mar Ortega, Lucia Poyo, Cláudia Limones, Nicole López, Esther Gavaldà, Lucia Serra, Helena Caballero, Francesca Mees.

Àrbitre, Sr. Mohammed el Beghdadi. Va amonestar a la local Andrea Garcia i va excloure a Andrea Haro (2) (26′ i 55′) de l’Handbol Club l’Ampolla i a les visitants Maria Alcobendas (60′), Paula Miravete (37′) i Mar Ortega (31′) de l’HC Gavà ‘B’.