IniciHandbolEl HC Ampolla s'imposa en el duel ebrenc de Primera Catalana femenina...

El HC Ampolla s’imposa en el duel ebrenc de Primera Catalana femenina d’handbol

Partit de màxima rivalitat disputat al Pavelló Jordi Pitarque on els dos equips han lluitat al màxim per emportar-se la victòria, que finalment s’ha decantat a favor del HC Ampolla, tot i els problemes a la porteria per afrontar el duel, amb les dues porteres lesionades, agafant Judit Calbet la responsabilitat de ficar-se baix els pals, on ha estat una de les destacades, en parades als moments claus del partit. Tot es va decidir en el tram final del partit, on el conjunt perellonenc es va col·lapsar en atac, sense poder superar la defensa rival.

Partit molt igualat fins a mitjans de la segona part on el resultat era de 20 a 22 al minut 12, però a partir d’aquí, uns minuts de gran efectivitat en defensa, han fet que el Perelló estigués 15 minuts sense anotar cap gol, mentre que les noies d’Agustí Calbet estaven més encertades de cara a porteria, fent un parcial de 12 a 0. Als últims minuts el Perelló ha fet 3 gols que només han servit per a maquillar el marcador.

Destacar per part del HC Ampolla a totes les jugadores per la seua implicació i entrega, però sobretot a Judit Calbet, pel seu compromís amb l’equip.

HC AMPOLLA, 32
HC PERELLÓ, 25

HC Ampolla: Judit Calbet (18 parades), Maria Folgueras (1), Lidia Zaragoza (1), Yaiza Ferré (6), Fani Caballé, Sandra Pallarés, Cristina Tortajada (13), Olimpia Colomines (2), Aina Zaragoza, Mireia Ferré (1), Emma Vicente (7) i Patri Cao (1)
HC Perelló: Eva Cervera, Neus Casanova, Júlia Tort, Emma Oliva, Núria Pérez, Noèlia Catalan, Montse Forner, Nerea Accensi, Montserrat Moliné, Ariadna Andreu, Núria Rebull, Georgina Teruel, Idoia Clemente
Àrbitre: Josep Casanova Rodríguez, va excloure a les locals Lidia Zaragoza, Yaiza Ferré, Mireia Ferré, Emma Vicente (2), i per les visitants a Neus Casanova, Noèlia Catalán, Montse Forner i Núria Rebull.

Podeu veure la classificació de la 1a divisió catalana sènior femení després de la quinta jornada al seu subgrup B, clicant a la imatge inferior: