IniciFutbol3ª CatalanaEl Jesús Catalònia presenta la seua nova mascota

El Jesús Catalònia presenta la seua nova mascota

El CF Jesús Catalònia, coincidint amb la presentació dels seus equips, que va tenir lloc dissabte a la tarda com un dels actes de les festes patronals de Sant Francesc, va aprofitar per a presentar la nova mascota de l’entitat, Cata, que ha estat dissenyada pel jugador de l’equip prebenjamí Ian Ballesteros.

Tal com comenta la presidenta del club jesusenc, Cinta Querol, “la idea de crear una mascota va sorgir entre la junta directiva i un grup de col·laboradors de l’entitat. D’entrada vam decidir que els jugadors del futbol base de les categories patufet, prebenjamí, benjamí i aleví presentessen un dibuix amb la seua mascota per a decidir el guanyador, coincidint amb la festa de final de temporada del futbol base la temporada passada”.

La iniciativa del club de la Santa Creu va tenir, com era d’esperar, una bona acollida i, d’entre les opcions presentades, el dibuix del jugador de l’equip prebenjamí Ian Ballesteros va resultar-ne l’opció escollida.

Querol afegia que “un cop escollit el dibuix guanyador vam anar a parlar amb Juan Iniesta per a demanar-li el disseny del cap de la mascota i la resta va ser preparar l’equipament  per a vestir-la, que és la mateixa que la que lluïxen els jugadors del futbol base”.
El club de la Santa Creu, en l’acte de presentació dels vuit equips amb què compta l’entitat esta temporada, va presentar també la seua nova mascota, que va generar molta expectació entre els jugadors i assistents. Per a cloure l’acte, la banda de música Manel Martínez i Solà i la soprano Cinta Accensi van interpretar l’himne del club en directe.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 60 = 65

Últimes notícies