IniciFutbol4ª CatalanaEl Jesús i Maria 'B' goleja al Perelló i s'apropa a l'ascens...

El Jesús i Maria ‘B’ goleja al Perelló i s’apropa a l’ascens directe (1-5)

El filial del Jesús i Maria segueix fent una temporada excepcional a quarta catalana, en el seu primer any de competició, i després de golejar al Perelló ‘B’ per 1 a 5, se situa a tan sols tres punts de distància respecte a les dues primeres places que ocupen el Masdenverge (que ha suspès el seu partit que el tenia que enfrontar a l’Ametlla de Mar ‘B’ aquest dissabte la tarde, però que el vent ha motivat que s’ajorni el duel) i el Gandesa ‘B’ que aquest diumenge rep al Sant Jaume al municipal de la capital de la Terra Alta.

Els jugadors de David Torres s’han sabut aclimatar al fort predominant durant el partit i que feien pensar en la decisió de suspendre’l. Tot i això, l’àrbitre i els dos conjunts han decidit iniciar-lo i jugar-lo tot i aquest factor que al camp de la Vinyeta és habitual. Pràcticament en sis minuts els partidalencs, tot i anar en contra de vent durant els primers quaranta-cinc minuts, donaven un cop d’efecte quan Sancho feia una centrada que s’enverinava i el defensor en l’intent de rebutjar el perill s’acabava introduïnt la pilota dins la seua pròpia porteria (22′). Sis minuts més tard el màxim realitzador del conjunt roig-i-blanc, aprofitava un greu error defensiu, per quedar-se totsol davant del porter al que superava i ampliava les diferències al marcador (28′). Tot i això, els perellonencs seguien donant rèplica intentant aprofitar el factor del vent a favor i en una jugada afortunada, en un desplaçament en llarg des de la línia defensiva, sorprenia al porter visitant amb el bot i la pilota l’acabava superant per dalt, enverinada pel vent, i el superava per dalt ajustant així les diferències abans de marxar al descans.

A la represa, però, la superioritat dels de David Torres es posava de manifest amb el vent a favor i Lluís Martí (que debutava amb el filial partidalenc procedent del Santa Bàrbara) engaltava un xut espectacular des de la frontal que tornava a ampliar distàncies al marcador pràcticament quan s’havia jugat un quart del segon temps (64′). A partir d’aquí, monòleg visitant que es veia refrendat per dos gols més obra de Mihai vuit minuts després i en una nova acció per banda de Mihai posava la centrada cap al cor de l’àrea on Moha s’anticipava a l’acció dels defensors i completava el marcador definitiu quan restaven cinc minuts per al final de la confrontació.

Després de disputar-se l’únic partit de la jornada 25 avançat a dissabte, tenint en compte que l’Ametlla de Mar B-Masdenverge va quedar suspés per les concidions atmosfèriques, i el Tivenys guanyava els tres punts en l’enfrontament que havia de disputar davant l’Olímpic ME, ja retirat, la classificació al grup 20 de quarta catalana queda com podeu veure a la imatge inferior:

La propera jornada:

Un autèntic partidàs es produirà la setmana vinent a les instal·lacions municipals Josep Maria Torres, al camp de l’Aube, entre dos candidats a disputar les places d’ascens directe. El filial del Jesús i Maria rep a casa al Pinell, que abans d’aquesta jornada i a falta de disputar el compromís d’aquesta tarde davant el filial del Camarles, restava emparellat a punts amb els de David Torres. En el partit de la primera volta el resultat entre ambdós conjunts va ser d’un empat a zero. Serà un compromís important, abans de l’aturada de Setmana Santa, per avaluar les opcions reals de tots dos conjunts per a seguir disputant-li les dues primeres places al Masdenverge i Gandesa B. El partit està previst per a partir de les 18 hores de la tarde.