IniciFutbol2ª CatalanaEl Jesús i Maria imposa la fortalesa de l’Aube tot i la...

El Jesús i Maria imposa la fortalesa de l’Aube tot i la inferioritat numèrica

Després de cinc jornades sense conèixer la victòria, on havien sumat dos punts de quinze possibles i que els havia costat caure de les quatre primers places del grup que donen accés a a la promoció d’ascens, i el repte més important que es marquen de cara a n’aquesta temporada com és aconseguir la permanència, el Jesús i Maria es va retrobar amb la victòria al seu terreny de joc on es manté invicte des de l’inici de temporada i tan sols ha deixat escapar dos empats davant el Roda de Barà i un recuperat Vila-seca.

Un partit que ràpidament es posava de cara per als locals quan Roger Solà, entrant des de la segona línia de l’atac, treia profit d’una pilota pentinada amb el cap per Robert i el deixava completament sol davant el porter, al qual afusellava traduint-ho en el primer gol de la confrontació, al primer minut de joc. Durant el primer quart d’hora el domini local va ser aclaparador, però no podien aprofitar per a incrementar l’avantatge i als setze minuts es produïa una acció, que canviaria la dinàmica del partit. En una cessió al porter Marc Masdeu, que es quedava curta, Humbert va haver de fer una falta sent l’últim home, el que li suposava la roja directa que els deixava en inferioritat pel que restava de compromís. A partir de quedar-se en superioritat, el conjunt visitant va fer una passa endavant. Tot i això, els partidalencs ben replegats en defensa, no deixaven espais amb els quals els puguessin sorprendre i no arribaven amb excessiva claredat als dominis de Marc Masdeu. Era el conjunt de l’Aube, qui disposava a la contra d’opcions per aconseguir ampliar el marcador que al descans, però, arribava amb la incertesa de l’1-0.

A la represa, els reusencs dominaven la possessió de la pilota, però no obstant això, els roig-i-blancs no patien en excés per mantenir a zero la seua porteria i sabien contenir al rival que no gaudia d’excessives aproximacions. Aquesta concentració defensiva del conjunt de Lluís Fornés els permetia arribar a la recta final amb les opcions intactes d’aconseguir els tres punts en litigi, tot i el partit en una acció aïllada es podia complicar. No obstant això, ja a les acaballes del duel, una agressió d’un defensor visitant a l’interior de la gran li representava l’acció en la qual Jordi Borràs no perdonava des del punt fatídic i sentenciava la confrontació amb el 2-0 definitiu, que torna a col·locar als de l’Aube dintre les quatre primeres places de la classificació aprofitant la derrota de dissabte del Morell per 1-3 davant el Vila-seca.

UD JESÚS I MARIA, 2
CD RIUDOMS, 0

UD Jesús i Maria: Marc Masdeu, Tena (Eric, 71’), Lluc, Raimon, Salva Bes (Alcalà, 85’), Robert, Roger Solà, Jonatan (Àlex Pérez, 45’), Humbert, Gabri Vidal (Luisito, 71’), Jordi Borràs.

CD Riudoms: Oriol, Sendrós, Iker, Roger (Nil, 77’), Arnau (Gabri, 67’), Aragonés, Marc (Sedeño, 53’), Endrick (Dani, 53’), Fortuny, Adri, Ivan González (Jordi, 53’).

Àrbitre: Marc Machí Aragonés, assistit a les bandes per Maksym Skoblyuk Ris i Joan Cid Reverté, del comitè arbitral ebrenc. Amonestacions per a Àlex Pérez (75’), Roger Solà (79’) i Marc Masdeu (89’) de la UD Jesús i Maria. Roja directa al local Humbert (16’) i per al visitant Fortuny (89’).

Gols: 1-0, Roger Solà (1’); 2-0, Jordi Borràs (p) (90’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la dotzena jornada del campionat al subgrup 6A de la segona catalana, clicant la imatge inferior: