IniciMotorMotociclismeEl jesusenc Jeremy Alcoba no pot puntuar al GP de San Marino

El jesusenc Jeremy Alcoba no pot puntuar al GP de San Marino

Després de sumar un punt la setmana anterior a casa, en el GP de Catalunya, al circuit Barcelona-Montmeló, Jeremy Alcoba no va poder puntuar en la dotzena prova del Mundial de Moto-2, en el Gran Premi de San Marino, disputat al circuit de Misano.

La temperatura arribava als 29 graus a l’ambient i 37 a l’asfalt, i bufava una mica de vent. Alcoba va competir en un circuit molt familiar per al seu equip. L’inici va ser bastant positiu per al pilot jesusenc de l’equip italià QJMotor Gresini Racing, finalitzant en els temps combinats de les sessions d’FP dins del lot de la Q2.

Després es va assegurar la plaça directa a la Q2 (amb un temps d’1’36.464 a la combinada), però va tenir problemes per agafar velocitat a la classificació i va acabar divuité, començant la cursa des de la sisena fila.

Jeremy Alcoba va tenir un mal començament i va perdre una marxa a la vuitena corba durant la primera volta, finalment es va obrir i va començar la remuntada, per finalitzar setzé i molt prop de la quinzena posició, a 38.673 de Pedro Acosta, que va dominar la carrera des del principi, imposant-se amb un temps d’1:36.230, compartint podi amb Celestino Vietti que entrava, en segon lloc, a 6.305, i Alonso López a 9.989.

El pilot jesusenc, no va acabar amb les millors sensacions i encara busca respostes per trobar solucions abans d’afrontar les següents proves “Esperava molt més d’aquesta cursa considerant les sensacions excel·lents que vaig tenir ahir amb la meua moto. Però a la cursa no vaig poder trobar la mateixa sensació i tinc moltes preguntes al meu cap que necessito una resposta: alguna cosa no va sortir bé avui, així que continuarem treballant per entendre què va passar i solucionar-ho abans de les properes curses”.

Actualment, ocupa la dissetena posició a la classificació general, amb 33 punts. Pedro Acosta augmenta la seua renda al capdavant de la classificació, sumant 211 punts, pels 177 de l’italià Tony Arbolino que continua en segon lloc, i els 146 del britànic Jake Dixon, tercer.

El Mundial de Moto 2, es desplaça a terres asiàtiques, disputant-se el 24 de setembre el GP de la Índia, al circuit Greater Noida.