IniciMotorMotociclismeEl jesusenc Jeremy Alcoba tretzè al mític circuit de Le Mans

El jesusenc Jeremy Alcoba tretzè al mític circuit de Le Mans

Jeremy Alcoba va ocupar la tretzena posició en la quinta prova del Mundial de Moto 2 celebrada al mític circuit francès de Le Mans, una carrera, a més especial per als pilots i amants del motociclisme, al ser la número mil de la història.

El seu company del Gresini Team, Filip Salac, va finalitzar en segon lloc, només superat per l’italià Tony Arbolino, En una accidentadíssima carrera, amb bandera roja inclosa a la segona volta, després d’un accident múltiple entre Manu González, Albert Arenas i Arón Canet, encara que a la represa Arbolino es va emportar la victòria, la segona de l’any. El podi el van completar el txec Filip Salac, i Alonso López.

Carrera positiva per al pilot jesusenc, que va aconseguir marcar un bon ritme, des de la vintena poisició de la graella de sortida, amb temps ràpids, per finalitzar en el tretzè lloc i sumar tres punts.

Jeremy Alcoba reconeixia que va ser un cap de setmana complicat “Va ser un cap de setmana una mica difícil per a nosaltres. A Le Mans vam poder trobar el nostre ritme, però no ha estat suficient, amb una cursa tan curta no hem pogut recuperar prou posicions, sense la bandera vermella potser hauríem pogut conquerir el top10. Encara hi hem de treballar, encara ens falta una mica de confiança i també necessito treballar en el meu pilotatge. Ara tenim tres setmanes lliures, després ho intentarem a Mugello!“.

A la classificació general, Tony Arbolino consolida el lideratge, acumulant un total de 99 punts, seguit de Pedro Acosta amb 74, i Alonso López, 61. Jeremy Alcoba és catorzè amb 22, a 6 de Fermin Aldeguer, que en dècima posició tanca el grup del top-10.

La pròxima cita del Mundial de Moto 2, serà l’11 de juny, amb la disputa del Gran Premi d’Itàlia a Mugello.