IniciPoliesportiuJudoEl judoka Julio Fernández, bronze al Torneig Internacional Villa d'Avilés

El judoka Julio Fernández, bronze al Torneig Internacional Villa d’Avilés

El Nucli de Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre va competir en el XXI Torneig Internacional Vila d’Avilés-Memorial Agustin Pérez, organitzat pel Judo Club Avilés i disputat al Complejo Deportivo El Quirinal, que va comptar amb la participació de 1.650 judokes d’Espanya, Noruega, Moldàvia, Itàlia, França i Portugal, aconseguint un rècord absolut de participació en una cita que va tornar a ser doble Supercopa d’Espanya a les categories sub-15 i sub 18. També es va disputar la competició de la categoria júnior i aleví.

Julio Fernández va protagonitzar l’actuació més destacada del club ebrenc, obtenint la medalla de bronze en la categoria júnior, -81 quilos, compartint la tercera plaça amb l’andalús Francisco Herguido. La medalla d’or va ser per al portuguès Rodrigo Pires, que es va imposar en la final a l’asturià, Rodrigo Burgos. En la categoria, -52 quilos, amb victòria de la gallega Inés Teresa Villahoz, va ocupar la sèptima plaça, Natàlia Penas, També va competir Àngel López.

En la Supercopa d’Espanya infantils, van competir cinc components del Nucli Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre. En -42, Karol Osta va perdre davant el gallec, Raul Castro, i Mateu Guzmán amb el canari, Carlos Melián. En -46, Jordi Altés amb l’aragonès, Alberto Anoro, i Lluc Sangenis, amb el gallec, Saül Val, i en -50, Martí Barrot, amb l’aragonès Lucas Montes.