IniciFutbol2ª CatalanaEl lider trenca la imbatibilitat de l'Aube

El lider trenca la imbatibilitat de l’Aube

El Canonja camina ferm cap a assegurar-se l’ascens i la seua presència la temporada vinent a la nova primera catalana, sumant tots els punts en disputa durant les cinc primeres jornades de la fase d’ascens. I aquest diumenge ho va fer podent-se traure l’espina de l’única derrota que han encaixat durant aquesta campanya visitant el terreny de joc de l’Aube, davant un Jesús i Maria que veu com se li complica la possibilitat d’optar a disputar la tercera i quarta plaça que poden tenir premi per acompanyar als canongins a la categoria immediatament superior.

Els de Lluís Fornés no es van trobar còmodes durant els primers quaranta-cinc minuts. No obstant això, el partit va resultar força igualat i parell de forces gaudint tots dos conjunts d’ocasions clares per haver fet moure el marcador. Primer eren els visitants, qui donaven un clar avís de les seues intencions. Sorprenia l’entrenador canongí d’entrada avançant la posició del central Antonio Domínguez, situant-lo com a referència ofensiva de l’equip. Als cinc minuts, tindrien la primera ocasió en un servei de córner des de l’esquerra tancat al primer pal, on Robert molt atent, refusava amb el cap. Era una primera mostra del que acabaria succeïnt més endavant. No obstant això, el partit resultava bastant travat i els dos conjunts mostraven les seues reserves defensives a no cedir cap error al rival. La segona opció clara, va venir en una falta a la frontal que sacava Antonio Domínguez rasa al primer pal, però no podia superar l’estirada de Marc Masdeu que controlava l’esfèric. I a la tercera, va anar la vençuda. Arran d’un servei de córner de Maireles, sorprenia amb un llençament directe al primer pal que superava a Robert i a Marc Masdeu que no podien evitar que l’esfèric acabés en un gol olímpic a set minuts del descans. Reacció immediata dels locals, que al següent atac, l’internada d’Àlex Pérez pel lateral esquerre de l’àrea acabava amb la senyalització d’un clar penal. Magnífica ocasió per a situar les taules de nou al marcador. Gabri Vidal era l’encarregat de fer el llençament que li endevinava el porter canongí a la seua dreta i podia refusar el perill. Així es marxava als vestidors.

La segona gerra d’aigua freda per als locals, que miraven d’enganxar-se al partit després dels retocs tàctics introduïts per Fornés a la caseta, i arran d’una pilota que li arribava a Antonio Domínguez al vèrtex dret de l’àrea assistia pràcticament damunt del punt de penal per a Maireles que afusellava i ampliava les distàncies per als del Tarragonés. Tocava remar contra corrent un partit que es posava molt coll amunt. Ho va seguir intentant però el conjunt partidalenc, arran dels tres canvis introduïts pel tècnic buscant una major presència ofensiva. Arran d’un córner servit des de la dreta de l’atac, Robert tindria una claríssima oportunitat per a retallar les distàncies en una rematada des de damunt del punt de penal que tornava a trobar la intervenció magistral del porter Ricard que salvava el gol sobre la mateixa línia (67′). Ho va seguir provant el conjunt de l’Aube que tindria en una rematada que sortia molt desviada al costat del pal de Gabri Vidal una altra clara oportunitat, però sense massa claredat. Al temps de descompte, un penal per una subjecció pel braç de Lluc, s’assenyalava el penal que segellava el triomf visitant en una rematada del visitant Marc que superava per sota el cos de Masdeu ficant al Canonja molt més prop de l’ascens, amb dinou punts respecte al quart classificat a de vint-i-set per a disputar-se.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 30:10 del programa de Minut 91 del portal web Esports TE:

UD JESÚS I MARIA, 0
CF CANONJA, 3

UD Jesús i Maria: Marc Masdeu, Lluc, Luisito (Tena, 80’), Àlex Pérez (Humbert,54′), Marcos (Alcalà, 54′), Jonatan (Eric, 54′), Robert, Joab Fatsini (Salva Bes, 80′), Jordi Borràs.

CF Canonja: Ricard, Botero, Tomàs, Aitor, Alejandro Domínguez, Adrià Sales (Cristian, 61′), Maireles (Raúl, 76′), Carlos (Ignasi, 76′), Jonathan (Ilyass, 61′), Antonio Domínguez, Rubio (Marc, 70′).

Àrbitre: Abel Galán Gramage, assistit a les bandes per Álex Velasco Lampurdanes i Julen Zapateria Gómez de la delegació arbitral de Tarragona. Va amonestar al local Jordi Borràs (27′) i al visitant Antonio Domínguez (63′).

Gols: 0-1, Maireles (38′); 0-2, Maireles (48′); 0-3, Marc (p) (90’+3′).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la tercera jornada a la fase d’ascens al grup 6è. de segona catalana, clicant la imatge inferior: