IniciFutbol2ª CatalanaEl Móra la Nova guanya el primer partit fora de casa (1-4)

El Móra la Nova guanya el primer partit fora de casa (1-4)

Onze jornades li han fet falta al Móra la Nova per a sumar la primera victòria a domicili al camp d’un la Sénia que segueix allargant la mala dinàmica des de l’inici de temporada. Agustí de cap i Yassine en una contra, situaven els dos gols abans del descans, que ampliaven el propi Agustí i Barru, maquillat pel gol de l’honor a l’afegit.

Un partit que arrancava obert amb anades i tornades dels dos equips i on els locals en una cessió defectuosa amb el cap del defensor cap al seu porter, li donava la possibilitat al davanter senienc d’anticipar-se a l’acció en que Sergi Fuertes sortia a la desesperada, però la pilota acabava tocant la xarxa per sobre del travesser, en una acció que venia a confirmar la mala dinàmica per la qual atravessa el conjunt senienc. Del possible 1-0 es va passar al 0-1. Pilota filtrada a l’internada de Yassine per banda dreta, que li permetia arribar fins a línia de fons des d’on li posava una centrada medida a Agustí, que guanyava l’acció entre els dos centrals, i amb el cap batia a Aleix als setze minuts de joc. El gol, va tocar als locals, que veien com en una acció on Yassine trencava bé el fora de joc, s’internava completament sol davant el porter senienc i ampliava les diferències al marcador batent-lo amb una rematada per sota les cames des de l’interior de la gran, fent el 0-2 amb que s’arribava al descans. Pràcticament al temps de descompte, Agustí va tenir una immillorable oportunitat de fer el tercer, però la seua rematada li sortia defectuosa i massa creuada quan es trobava totsol dins la petita.

A l’inici de la represa, però, no perdonava i arreglava l’error que havia comés minuts més prompte. Va ser en una jugada polèmica, en la qual els seniencs demanaven que el fora de banda sobre la línia de mitjos era al seu favor. Es va assenyalar a l’inrevés i Guiu, molt murri, servia per a la carrera d’Agustí que es presentava dins l’àrea i batia amb un tret creuat al pal llarg i dictava pràcticament la sentència del duel. Però encara hi hauria temps per a veure el gol de la tarde i un dels més destacats de la categoria. En una combinació per la dreta li arribava la pilota a Barru, que fora l’àrea i després de fer un retall, connectava un obús creuat que entrava pel mateix escaire dret de la porta senienca. Un autèntic golàs! Amb el partit decidit, una escapada des de la línia de mitjos, trencant bé el fora de joc, li permetia a Roberto internar-se i quan es presentava sol davant Fuertes el superava amb una rematada creuada que establia el resultat ja definitiu. Una victòria que li garantitza als riberencs sumar la primera victòria lluny del Poliesportiu Antoni Mateu.

Sala de premsa:

Ambrós Segura, entrenador riberenc, ens reconeixia que “tot i que el resultat acabés sent molt clar per als nostres interessos va resultar un partit complicat, tal i com ens estem trobant pràcticament cada setmana. D’inici ens van plantejar un partit intens, on van venir a buscar-nos en una pressió avançada. Anaven molt forts i molt intensos i aquest fet va provocar que tinguessem que estar molt atents i més precisos amb pilota. Al principi, gràcies a aquesta pressió que ens exercien, ens costava ser fluïds, però si que estàvem molt bé a nivell competitiu estant molt atents a les transicisions després de pèrdua, evitant possibles contres. Estàvem sòlids. Teníem espais si aconseguíem superar les línies de pressió locals, i així van arribar el primer i el segon gol, guanyant-los les esquenes de la defensa, que des d’un punt de vista competitiu ens reforçava en el que estàvem fent” ens apuntava Segura que afegia que “amb el tercer gol, es va calmar el partit i aquesta intensitat a la que ens estàven sotmetent. Vam poder dominar una miqueta més el duel a través de la possessió de la pilota. Vam saber controlar-lo des de la tranquil·litat i el fet de controlar les pressions del rival. Molt contents, per aquesta primera victòria i el fet de sumar tres punts més que ens aniran molt bé pel futur a la categoria” sentenciava el tècnic riberenc.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 1:17:48 del programa de Minut 91 del portal web Esports TE:

CF LA SÉNIA, 1
AT. MÓRA LA NOVA, 4

CF la Sénia: Aleix, Sergi Cid, Ivan Gasparin, Marc Lleixà, Saragossa, Didac (Capi, 45’), Joel (Narcís, 65’), Kabore (Roberto, 80’), Roger Garcin, Carlos Gilabert, Felip.

At. Móra la Nova: Sergi Fuertes, Bati (Nil, 72’), Aleix, Alexis, Mañé (Edu Llop, 67’), Yassine (Edgar, 32’), Barru, Marc Vernet (Marcel, 67’), Guiu (Frede, 67’), Agustí, Pau.

Àrbitre: Marc Lladó Aina, amb Emanuel Vlasceanu i Adrián Mirón Soto com a jutges assistents, de la delegació tarragonina. Amonestacions per als locals Joel (38’) i Sergi Cid (48’) i per als visitants Bati (38’), Alexis (58’) i Aleix (79’).

Gols: 0-1, Agustí (16’); 0-2, Yassine (28’); 0-3, Agustí (48’); 0-4, Barru (67’); 1-4, Roberto (90’+2′).

Podeu veure la classificació després de disputar-se l’onzena jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: