IniciFutbolEl paülsenc Pol prats dóna per finalitzada la seva etapa a la...

El paülsenc Pol prats dóna per finalitzada la seva etapa a la SD Huesca

Aquest matí, a través de les seves xarxes socials, el jugador ebrenc Pol Prats s’ha acomiadat del seu ja exequip, la SD Huesca, amb un vídeo que agraïa al club aragonés el tracte rebut.

Després d’haver compaginat el treball amb el filial a la 1a RFEF del futbol estatal amb el primer equip a la segona divisió A amb qui va debutar en els darrers partits de lliga, el jove davanter de Paüls ha donat per finquitada la seva trajectòria al club aragonés.

L’extrem de Paüls va arribar al club aragonés procedent del Nàstic de Tarragona al mercat d’hivern, cercant la continuïtat que no li havien garantit al club grana, després d’haver-se fet un lloc al primer equip tarragoní després d’haver-se fet un lloc al primer equip grana després d’haver destacat a la categoria juvenil, de la mà d’Enrique Martin amb qui va jugar quatre partits a la divisió de plata del futbol estatal. Després ha estat cedit al filial grana a la tercera RFEF a la Pobla de Mafumet i a l’Olot a la 2a divisió B, amb qui va jugar catorze confrontacions en les quals va anotar dos gols.

A hores d’ara, les conversacions dels seus agents avancen per dirimir el futur proper del jugador de Paüls que malgrat no poder evitar el descens del seu equip a la Segona RFEF, tot i ser un dels jugadors destacats de l’equip filial de l’Osca, va tenir protagonisme als darrers partits de la divisió de plata quan Xisco Muñoz li va donar l’alternativa després de destacar al conjunt filial. Prats va redebutar a la categoria de plata del futbol estatal a la Lliga Smartbank davant la Reial Societat B, en el partit corresponent a la jornada 41 de lliga, entrant al minut 74 en substitució de Mateu en un partit que va acabar amb victòria del conjunt aragonés per 3 gols a 2 i que representava el descens de categoria del filial txuriurdin a la 1a RFEF.

Prats, va debutar amb el conjunt grana a la llavors anomenada Lliga 1,2,3, va debutar a la categoria de plata del futbol estatal el 19 de maig a Còrdova de la mà d’Enrique Martín. Una estrena amb derrota del conjunt tarragoní (4-3), però que va significar un debut agredolç per haver marcat un dels gols granes en aquell partit. La temporada 2020-2021 era cedit a l’Olot, després de no comptar amb minuts a l’equip de Tarragona, amb qui va sumar catorze partits a la Segona divisió B. Tot i no evitar el descens de categoria amb el conjunt gironí, va anotar dos gols en els compromisos disputats.

El curs passat, va tornar al Nàstic de Tarragona amb qui va disputar set partits a la primera RFEF i un de la Copa del Rei, abans de rescindir el contracte amb el conjunt grana i signar amb el filial del Huesca al mercat d’hivern. Amb el conjunt blau-grana ha disputat tretze partits tot i acabar consumant el descens a la Tercera RFEF.