IniciFutbol salaEl Penyíscola del tivissà Carles Saladié es retroba amb la victòria davant...

El Penyíscola del tivissà Carles Saladié es retroba amb la victòria davant un primera

Després de caure derrotats a la pista de l’Osasuna Magna Xota (2-1) de primera divisió i enfront el FC Barcelona ‘B’ (2-4), dimecres al vespre el Servigroup Penyíscola FS de l’ala de Tivissa Carles Saladié va disputar el seu quart partit de pretemporada en un nou test exigent davant un primera divisió, el Quesos el Hidalgo Manzanares, al que van poder superar de forma contundent per 5 gols a 0.

El jove jugador de Tivissa, que no va poder disputar el primer compromís de pretemporada davant el Levante de primera divisió per una lesió i que va acabar amb triomf local per 10 a 2, sí que va poder tindre minuts en els tres compromisos posteriors.

Va ser un partit força disputat al llarg dels primers vint minuts amb ocasions alternes per ambdós conjunts. Ràpidament s’avançaven els castellonencs al marcador després d’una acció culminada per Diego Quintela a la sortida d’un córner (3′) després de la rematada de Mati Starna que rebutjava en primera instància Raúl Campos, el porter dels castellano-manxecs. La rèplica visitant la donava Àlvaro que tan sols dos minuts després de l’1-0 estavellava la seva rematada al travesser, perdonant l’empat. Un minut més tard, l’ocasió era per als locals mitjançant Xavi Cols que veia com Navarro refusava a córner el possible 2-0, que no tardaria en arribar. Als 8′ Diego Sancho s’aprofitava de la sortida en fals del porter del Manzanares i amb el cap marcava a porta buida ampliant la renda al marcador dels de Santi Valladares. Ho va seguir provant després d’un temps mort el conjunt del Manzanares, però Mati Starna ho evitava als 12′ amb una aturada que refusava a córner davant l’intent de Cortés. Rèplica immediata per als locals quan a la contra desaprofitaven una acció de Diego Quintela per a fer el tercer, trobant l’encert de Navarro i un minut més tard era Agustín Plaza el que tenia l’oportunitat d’ampliar distàncies rebutjant sota pals Rafa López la clara ocasió local. Després d’un intercanvi d’ocasions per ambdós equips es va arribar al temps de descans amb el 2-0 a l’electrònic.

A l’inici del segon temps els visitants van seguir intentant escurçar les diferències i Raúl Campos va tenir una clara oportunitat per a retallar el marcador, però de nou Mati Starna ho evitava treient un peu providencial. El partit es va anivellar i no va ser fins a falta de vuit minuts per al final de la confrontació que arribava el tercer gol local quan en una acció on el porter Mati Starna muntava a l’atac, el seu xut desviat per un defensor, acabava al fons de la xarxa visitant. El Penyíscola es quedava en superioritat numèrica per la vermella directa a Manu Diz per protestar als àrbitres, un fet que van saber aprofitar un minut més tard quan Diego Quintela aprofitava el primer atac en superioritat numèrica (33′). Arriscaven els castellano-manxecs amb el porter jugador i després de dues situacions ben resoltes pel porter local, a la tercera i a porta buida de camp a camp Mati Starna aconseguia completar la ‘maneta’ i tancava el marcador final a falta de quatre minuts per a la finalització del matx.

Tancaran la pretemporada amb el desplaçament a Cantavieja per enfrontar-se a un conjunt que es trobaran a la lliga com el Full Energia Zaragoza i dissabte 10 de setembre es mediran a Martorell davant el conjunt de primera divisió el Sala 5 Martorell.