IniciPoliesportiuBitlles CatalanesEl Perelló arriba a les semifinals de la Copa Generalitat de bitlles

El Perelló arriba a les semifinals de la Copa Generalitat de bitlles

El Perelló ha estat el més destacat dels representants ebrencs en la dissetena edició de la Copa Generalitat, després d’arribar a les semifinals, on va caure derrotat davant, el C.B. Siuranenc d’Horta que després es va proclamar campió en la “Final a quatre” disputada el passat diumenge 25 de juliol a les pistes de bitlles de Torre Mena, al barri de Llefià de Badalona. L’equip barceloní es va imposar en una gran final a l’Auto Nayox Seat Tàrrega (387 – 369), aconseguint el seu tercer títol en aquesta competició.

El Siuranenc va vèncer en semifinals al Perelló, l’equip revelació de la competició, per 382 a 358 punts, després d’un molt bon inici de partida dels del Baix Ebre. En l’altra semifinal, el Nayox Tàrrega va vèncer per només un punt de diferència al Vic Bitlles (336 a 335), en una partida que van dominar d’entrada els del pla de Lleida, però que van remuntar els osonencs en la segona ronda.

En quarts de final el Siuranenc d’Horta va eliminar a La Galera, mentre el Godall tampoc es va poder classificar perdent amb el Nayox Tàrrega. El Perelló va imposar-se al Miralcamp.

El lliurament de premis va estar presidit per Miguel Jurado, regidor de l’Ajuntament de Badalona i del districte de Llefià, acompanyat de Joan Ricard i Abel Sensarrich, president i vicepresident de la FCBB, i Joan Legua, directiu de la federació i president del C.B. Termites Llefià, organitzador de la competició. També hi van ser presents Marta Solé i Joan Francesc Brull, directius de la FCBB.