IniciFutbolFutbol femeníEl Perelló femení es proclama campió provincial de futbol-7 a la Floresta...

El Perelló femení es proclama campió provincial de futbol-7 a la Floresta (3-4)

El Perelló femení que entrena l’aldeà Amador Cebolla, primer classificat de la campanya 2021-2022 del grup Terres de l’Ebre, va adjudicar-se el títol provincial de la lliga de futbol-7 de la temporada passada davant la Floresta, campió del Camp de Tarragona, en superar a les tarragonines per 3 gols a 4 després d’haver empatat a un gol l’anterior cap de setmana a la Vinyeta.

Les perellonenques eren conscients que tenien que sortir a pel duel, tenint en compte que cas d’empatar, serien els penals els qui decidirien la eliminatòria amb tres llençaments per cada costat. La tornada de la final, va oferir un duel molt anivellat on el respecte mutu s’imposava d’entrada i no hi havien excessives arribades a les àrees, sobreposant-se els treballs defensius dels dos rivals, fins que a falta de deu minuts en una internada de Cristina Soriano la pilota acabava tocant a les mans d’una defensora i la seva germana, i capitana de l’equip Montse Soriano, agafava la responsabilitat d’executar la pena màxima que transformava i avançava a les groc-i-negres al marcador i li donava avantatge a l’eliminatòria. Tot i això, pocs minuts del final, una rematada exterior significava l’empat a un gol que igualava el duel abans del descans.

A la represa, la tònica entre dos grans conjunts, seguia molt parell i emocionant. En una jugada aïllada, la Floresta li donava la volta al marcador amb el 2-1. Amb els canvis introduïts el tècnic perellonenc va mirar d’activar al seu equip i ho va aconseguir quan en una acció individual d’Irene Carmona (que va ser la màxima golejadora de la temporada passada amb 61 gols) aconseguia retornar les taules al marcador. A partir de l’empat, es va poder veure la millor versió de les d’Amador Cebolla, que van tancar a les locals a la seua pròpia àrea arribant el gol que tornava a capgirar la final, en un llençament de falta magistral que entrava treient les teranyines de la porta local (62′). En ple assetjament visitant, dos minuts després de fer el 2-3, Montse completava el seu ‘hat-trick’ particular amb un obús que després de tocar al travesser, entrava com una exhal·lació dintre la porteria sense que la portera de la Floresat, Laia Sendra, pugués fer absolutament res per evitar el gol que apropava a les del Baix Ebre al títol de campiones. Les locals, a la desesperada, pràcticament en la darrera acció del partit en una contra que podia superar a la reraguarda visitant, que tot i encaixar tres gols, va estar a un gran nivell, maquillaven el resultat definitiu tot i no poder impedir que el Perelló es proclamés campió provincial, que posava la cirereta i culminava una brillant temporada 2021-2022 del conjunt groc-i-negre.

Ara a les jugadores de l’entrenador aldeà Amador Cebolla els toca pensar en l’imminent estrena de temporada de la lliga ebrenca de futbol-7, on defensaran el títol conquerit la campanya passada, que es produirà el proper cap de setmana dia 1 d’octubre en l’estrena al Perelló rebent la visita de l’Arnes a partir de les 17 hores al camp de la Vinyeta.

Les dos capitanes de la Floresta i el Perelló, amb els trofeus que van recollir després d’una final molt atractiva. Foto: Instagram CE Perelló femení

CD LA FLORESTA, 3
CE PERELLÓ, 4

CD la Floresta: Laia Sendra, Júlia, Patri, Lluna, Aranzazu, Alba, Ainhoa. També van jugar: Judit, Marina, Laura.

CE Perelló: Meritxell, Ainhoa, Melània, Olga, Késsia, Montse Soriano, Cristina Soriano. També van jugar: Ylenia, Irene Carmona, Irene Pallarés.

Àrbitre: Dina Mssiad el Ouadrani, del comitè tècnic arbitral de Tarragona. No va mostrar cap amonestació.

Gols: 0-1, Montse Soriano (p) (13’); 1-1, Marina (35’); 2-1, Ainhoa (46’); 2-2, Irene Carmona (58’); 2-3, Montse Soriano (62’); 2-4, Montse Soriano (64’); 3-4, Lluna (69′).