IniciMotorEl pilot canareu Aleix Saumell s'imposa a Les Comes amb sexta posició...

El pilot canareu Aleix Saumell s’imposa a Les Comes amb sexta posició d’Aitor Pla

ESPORTS // Aleix Saumell es va imposar en la segona prova  de la Copa d’Espanya d’Enduro Infantil, disputat a les Comes de la població de Súria, juntament amb la Copa Espanya de Clàssic d’Eduro. La Copa d’Espanya d’Enduro Infantil va obrir la jornada.

Els pilots de la categoria 125cc 2T va inaugurar el recorregut que l’equip de les Comes havia preparat per al campionat. El més ràpid va ser Aleix Saumell, que havia estat segon a Sevilla. El pilot guanyador de la primera prova, Yago Domínguez, va entrar a 13 segons. El tercer, quart i cinquè lloc van ser per a Jaume Ballester, Jordi Galera i Javier Barcena respectivament. El pilot de les Cases d’Alcanar amb KTM va protagonitzar una excel·lent actuació, ja que va ocupar també el primer lloc de la classificació scratch. Esta victòria li ha permès situar-se en primera posició de la classificació general amb 45 punts, com Yago Domínguez, que ocupa el segon lloc.

En 65 cc es va imposar Oriol Garcia Campano, amb sexta plaça per a Aitor Pla. El pilot canareu que debutava a la Copa d’Espanya és ara octau a la classificació general. La pròxima cita de l’estatal serà els dies 8 i 9 de maig a la localitat asturiana de Tineo.