IniciMotorTrialEl pilot faldut Adam Raga afronta un altre Mundial amb estrena al...

El pilot faldut Adam Raga afronta un altre Mundial amb estrena al Sant Jordi

Amb més de dues dècades d’experiència, Adam Raga comença la disputa, d’una nova edició del Mundial de Trial Indoor, que en aquesta prova inaugural del calendari és disputa Barcelona el diumenge a partir de les 17 hores.

Per al pilot ulldeconenc de TRRS, que al mes d’abril complirà 41 anys, serà la seua vint-i dosena participació en la mítica prova del Palau Sant Jordi, en la que va debutar amb victòria el 2002. En aquesta ocasió comptarà amb 8 zones, 6 utilitzades a la competició masculina i 2 zones a la femenina. Les sis zones del Mundial X-Trial es repartiran de la manera amb dues formades per elements de formigó, dues amb estructures metàl·liques, una de bobines de fusta i una altra amb grans pedres volcàniques. Els pilots efecturán les dues voltes, enfrontant-se a cinc zones a cadascuna. La posició final de cada pilot a cada volta atorgarà unes puntuacions que, sumades, determinaran els tres que disputaran la gran final a 6 zones.

Com a novetat principal del reglament d’aquesta temporada, a la segona volta serà molt important la rapidesa d’execució. Tant és així que la posició final del pilot, i la seua puntuació, vindrà determinada tant per les seues penalitzacions com pel temps total invertit. Els tres millors pilots després de la suma dels punts obtinguts a les dues rondes s’enfrontaran a les 6 zones que decidiran el guanyador. Competiran Toni Bou, Adam Raga, Jaime Busto, Benoit Bincaz, Jeroni Fajardo, Matteo Grattarola, Gabriel Marcelli, Toby Martin i Sondre Haga.

La competició constarà de 7 proves i després de l’estrena a Barcelona, continuarà a Austria l’11 de març amb la Wiener Neustadt, cotinuant el 25 del mateix mes a Pamplona, el 7 d’abril a la ciutat francesa de Bordeus, i després d’un llarg parèntesi, tornarà l’activitat el 7 d’octubre a Andorra la Vella, el 4 de novembre a Madrid, i una setmana després a França finalitzarà amb la prova de Sant Dennis. El Trial de les Nacions tindrà com a escenari el 17 de novembre la Isla Reunión.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies