IniciEsportsEl pilot gandesà Àlex Puey campió de la Copa d'Espanya d'Enduro infantil

El pilot gandesà Àlex Puey campió de la Copa d’Espanya d’Enduro infantil

ESPORTS // Alex Puey s’ha proclamat campió de la RFME Copa d’Espanya d’Enduro infantil, en la categoria de 125 cc., Que ha dominat amb autoritat. El pilot gandesà s’ha imposat en les dues primeres proves disputades a Conca i La Bastida, i repetir-se triomf en l’última de circuit valencià de Xest, sumant el màxim de 75 punts.

La prova de Xest amb pàdoc situat en un dels pàrquings del circuit Ricardo Tormo i dos especials. L’Enduro Test Donjoy Ortowellness va resultar molt completa amb trams de rambla, corbes planes amb una mica d’herba i algun pas de pedra lent i tècnic i la segona el cross test denominat La Gravera va ser molt espectacular amb molts desnivells, i un parell de zones que van marcar les diferències i van resultar decisives en el resultat final.

Àlex Puey (SIP Sport), amb KTM, va pujar al més alt de podi, que va compartir amb Manuel Gómez (Esc. Sacomoto) i Alfredo Pellicer (MC Benicarló).

El títol ha estat per a Àlex Puey, amb segona posició per a Alfredo Pellicer i tercera d’Aleix Saumell (MC Alcanar), que arribava a aquesta última cita amb opcions d’aconseguir el subcampionat, però finalment va acabar quart a Xest.

Amb aquest títol Àlex Puey, completa un excel·lent 2020, després d’ocupar el passat cap de setmana la segona posició l’Enduro de Calders, que posava punt i final al Campionat de Catalunya absolut, on ha acabat en una meritòria tercera plaça.