IniciMotorEnduroEl pilot gandesà Àlex Puey comença un nou repte amb Beta Trueba...

El pilot gandesà Àlex Puey comença un nou repte amb Beta Trueba Team Enduro

Àlex Puey afronta una nova temporada amb el Beta Trueba Team Enduro, equip 100 % de fàbrica del distribuïdor oficial Espanya i Andorra de la marca italiana Betamotor. El pilot gandesà participarà en el Campionat d’Espanya d’E1 i al nivell Youth del pròxim Mundial d’EnduroGP. De la mateixa manera, prendrà part també a les principals cites nacionals i internacionals del calendari de l’especialitat, com la Basella Race 1. En totes ho farà en el manillar de la nova RR Racing 2T 125 MY 2024.

El seu debut va ser l’EnduROC a Les Comes, una espectacular finca enclavada al cor de Catalunya, a 10 quilòmetres de Manresa. A la Superpole del primer dia, Àlex Puey es va estrenar oficialment sobre la seua nova RR Racing 125 2T i va ocupar la quinta plaça scratch. En la segona jornada, a la cursa que unix pilots júniors i sèniors, Puey va ser el segon en la categoria júnior superior.

Atractiu calendari

El Mundial Youth GP del 2024 començarà al mes d’abril amb les proves a Portugal de Fafe el 7, i Valpaços, el 14, per a continuar el 12 de maig a Romania amb la prova de Bacau. El mes de juny la competició es traslladarà el dia 23 a Itàlia, concretament a Bettola, el 14 de juliol a la població de Gelnica a Eslovàquia, el 2 d’agost a Rhayader del País de Gal·les i finalitzarà el 15 de setembre amb la prova francesa de Brioude.

Abans s’estrenarà en la categoria sènior d’Enduro-1, al Campionat d’Espanya, que tindrà el seu inici el 16 de març a la població d’Antas, a Almeria. La segona prova es disputarà el 27 d’abril a Santiago de Compostela. El 18 de maig tindrà lloc la tercera a Cartagena, per a continuar el 8 de juny a la població asturiana d’Infiesto, el 10 de novembre a Cozar de Ciutat Reial, i finalitzar el 24 novembre amb la prova d’Ovejo, a Córdoba.