IniciMotorMotociclismeEl pilot jesusenc Jeremy Alcoba a dos dècimes de segon per puntuar...

El pilot jesusenc Jeremy Alcoba a dos dècimes de segon per puntuar a Jerez

Jeremy Alcoba va acabar en setzena posició, en la quarta prova del Mundial de Moto-2, disputada al circuit Ángel Nieto de Jerez de la Frontera.

El pilot jesusenc del Gresini Team, afrontava la carrera després de les dos proves al continent americà, partint de la dinovena posició de la graella de sortida, i lluitant per trobar el ritme adequat. Va aconseguir avançar algunes posicions, però finalment es va quedar a tan sols dos dècimes de segon de poder puntuar, entrant en el setzè lloc, amb un temps d’1:42.635. La victòria va ser per al britànic Sam Lowes, amb un temps d’1:41.366, amb segon i tercer lloc respectivament per a Pedro Acosta, 1:41.461 i Alonso López, 1:41.709.

Al final de la carrera Jeremy Alcoba reconeixia que no va trobar les millors sensacions, en un circuit que no és dels seus favorits. “Esperava molt més d’aquesta carrera, ahir vam tenir bon ritme i el Top10 estava al nostre abast. Avui, però, després d’algunes voltes en línia amb els temps dels entrenaments, no he pogut mantenir el ritme, no vaig poder fer que la moto girés bé als revolts ràpids, un problema que vam tenir durant tot el cap de setmana. Estic decebut amb mi mateix, vaig pensar que podia ser més ràpid i tenir més bones sensacions. Dimarts tindrem una jornada de test on provarem una mica de cara a Le Mans”.

Sense puntuar en aquesta prova, el pilot jesusenc surt del top-10, per situar-se en la dotzena posició de la classificació general amb 19 punts. El nou líder és Pedro Acosta amb 74 punts com l’italià Tony Arbolino. El tercer lloc és per a Arón Canet amb 52.

La quinta prova del Mundial de Moto-2, es disputarà el 14 de maig, al mític circuit francès de Le Mans.