IniciMotorMotociclismeEl pilot jesusenc Jeremy Alcoba perd opcions de puntuar a l'inici de...

El pilot jesusenc Jeremy Alcoba perd opcions de puntuar a l’inici de carrera al GP d’Alemanya

El complicat inici de carrera, va deixar gairebé amb molt poques opcions de puntuar al pilot de Jesús Jeremy Alcoba, en la sèptima prova del Mundial de Moto 2, del Gran Premi d’Alemanya, que s’ha disputat al circuit de Sachsenring.

El pilot del Qjmotor Gresini Racing, que arrencava des de la sexta fila de la graella de sortida, en la primera corba va frenar en massa, contactant amb Bo Bendsneyder, i el pilot neerlandès va impactar amb el sudafricà Darryn Binder, produint-se l’incident, que va propiciar la penalització d’Alcoba de passar per la zona de la “Long Lap, sancionat amb una volta llarga, que li van fer perdre 9 posicions. No es va resignar el pilot jesusenc, reiniciant la remuntada per acabar en setzè lloc, a un pas de puntuar.

Pedro Acosta va dominar la prova amb un temps d’1:23.673, ocupant la primera posició, d’una carrera amb un sol esplèndid i altes temperatures, de 25 graus en l’ambient i 42 a l’asfalt. El segon lloc va ser per l’italià Tony Arbolino a 2.730, compartint podi amb el britànic Jake Dixon a 2.825. Alcoba entrava a 28.448, i al final de la prova lamentava l’incident del principi que va resultar determinant “Vaig tenir un bon començament, però després vaig frenar massa fort, tocant un altre pilot i sent penalitzat amb una volta llarga, cosa que vaig decidir fer immediatament, probablement hauria d’haver esperat. No estic content amb el resultat perquè atès el ritme de carrera que teníem, podia haver lluitat amb el meu company Filip Salac, i apuntar al Top 10. En canvi, marxo amb una setzena posició: treballarem en això per a la propera cursa”.

En la classificació general continua en la catorzena posició amb 22 punts, a 22 de Manuel González, que tanca el llistat del Top 10. L’italià Tony Arbolino manté el lideratge amb 139 punts, seguit en segon i tercer lloc respectivament per Pedro Acosta, 124 i Alonso López, 82.

L’octava cita del Mundial, serà el pròxim cap de setmana amb el Gran Premi dels Països Baixos al circuit d’Assen.