IniciMotorEl pilot tortosí Xavier Albertón se situa lider en PromoRACC2 de la...

El pilot tortosí Xavier Albertón se situa lider en PromoRACC2 de la Copa Catalana de Promovelocitat

ESPORTS // Xavier Albertón va completar una excel·lent actuació en la tercera cursa de la temporada de la Copa Catalana, disputada al circuit mixt d’Alcarràs, amb més activitat del que és habitual per als tècnics, en produir-se algunes caigudes, sobretot  en PromoRACC1 i PromoRACC2.

El pilot del Moto Club Tortosa, va dominar amb autoritat en la categoria PromoRACC2. En la primera mànega es va imposar amb solvència per davant d’Adrian Molina (CE Osona) i Cesc Obiol (Simonety School), repetint triomf en la segona, tot i resultat la cursa més competida. El segon i tercer lloc van ser per Molina i Obiol respectivament.

Amb aquesta victòria, Xavier Albertón és situa líder de la classificació general amb un total de 140 punts, seguit de Cesc Obiol amb 122.

En PromoRACC1, Arnau Aragón (MC Circuit Móra), va acabar en quart lloc d’una prova, on Izan Rodríguez (MC Vallisoletano), va sumar la tercera victòria consecutiva de la temporada, Pau Alsina (MC Segre) ha aconseguit el primer podi de la temporada després de fer segon en totes dues curses, completant el podi Raul Navarrete (Club PMB), Lider de la general Izan Rodríguez amb 145 punts, seguit en segon lloc per Arnau Aragón amb 103. Joel Móra (MC Circuit de Móra), és sext amb 56.

En PromoRACC3, Àlex Ramesal segueix imparable cap al títol. El pilot del Simonety School ha guanyat totes les curses disputades aquesta temporada, i al circuit d’Alcarràs, es va imposar en la primera màniga i va fer segon en la segona, destacant també la gran actuació d’Aleix Ordoñez (MC Circuit de Móra). Malgrat ser el més ràpid en la segona màniga, Ordoñez ha quedat a les portes del podi, perquè no va puntuar en la primera cursa del dia. La segona i tercera posició van ser per als pilots del Simonety School, Àlex Pérez i Jairo Llaó. A la classificació general, primer lloc per Àlex Remesal amb 145 punts, seguit de Jaiero Llaó amb 101, i Aleix Ordena, 87.

La pròxima cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat tindrà lloc el 20 de setembre al circuit de Menàrguens.