IniciMotorTrialEl pilot ulldeconenc Adam Raga busca el podi a l'última prova de...

El pilot ulldeconenc Adam Raga busca el podi a l’última prova de l’estatal de trial a l’aire lliure

Cal Rosal acull l’última la sèptima i última prova del Campionat d’Espanya de Trial a l’aire lliure, on es definiran els llocs del podi.

El Moto Club Baix Berguedà és l’encarregat un any més de posar punt final al Campionat d’Espanya de Trial, en aquesta ocasió l’escenari serà al nucli urbà de Cal Rosal, on estaran ubicades les 12 zones del recorregut, canviant el de l’any passat, en què la prova es va situar a l’àrea off road del moto club situada a Olván.

El pàdoc estarà ubicat al camp municipal de futbol, i la prova es disputarà el diumenge, amb sortida del primer pilot a les 9 hores.

Jaime Busto (Vertigo) arriba com a líder de la classificació general i principal favorit per aconseguir el títol, sumant 115 punts, amb un clar avantatge sobre Adam Raga (TRRS), que és segon amb 99. En la tercera posició està situat Gabriel Marcelli (Montesa Honda), amb 92.

Sembla que el principal objectiu per al pilot d’Ulldecona, serà conservar la segona plaça, sobretot després de l’ensopegada de l’anterior prova disputada a la localitat madrilenya de Valdemanco, on va acabar en quart lloc.

Adam Raga guarda un bon record de Cal Rosal, ja que també va ser l’última prova del Campionat d’Espanya de Trial 2020, on es va proclamar campió. El pilot d’Ulldecona afrontava com a líder aquesta cita, amb deu punts d’avantatge sobre Jorge Casales. La victòria de la prova va ser pel gallec, però Raga va aconseguir imposar-se pels punts obtinguts en pujar a la segona posició del podi.