IniciMotorTrialEl pilot ulldeconenc Adam Raga, molt pendent del seu futur

El pilot ulldeconenc Adam Raga, molt pendent del seu futur

Després de l’anunci de TRRS Motorcycles el passat 13 de setembre en un comunicat de premsa en què la marca finalitzava la relació professional amb Adam Raga -quan es done per conclosa la competició oficial del 2023-, el pilot d’Ulldecona va descartar la seua retirada com a pilot professional, confirmant que vol seguir en competició almenys l’any vinent.

El seu futur és encara tota una incògnita, però sembla, segons ha informat la revista especialitzada World Trial, que la marca que més sona per vincular-se amb el pilot d’Ulldecona és l’equip Sherco, que veuria en la seua arribada una figura clau per desenvolupar el nou model d’injecció electrònica, en substitució de Jeroni Fajardo, fins ara el pilot oficial de la seua moto oficial. Este pla de treball a Sherco implicaria una col·laboració a llarg termini en l’evolució tècnica de la moto i també la possibilitat d’assumir un rol de responsable de competició a la marca, un cop Adam decidís retirar-se com a pilot professional en actiu. Es tracta, per tant, d’una alternativa interessant per a la seua projecció però amb més risc esportiu, ja que es tracta d’una moto molt nova que necessitarà una evolució per a l’alta competició.

No està descartat del tot, però és menys probable, el seu retorn a Gas Gas. Una opció amb bastant sentit, perquè la marca gironina, ara sota el paraigua de KTM a Àustria, capitalitze la popularitat de Raga cap a la marca, recordant també que els millors anys de la marca en les darreres dècades van ser amb el pilot ulldeconenc, que va aconseguir la seua primera victòria al campionat mundial l’any 2021, al Gran Premi dels Estats Units.

La tercera possibilitat, molt menys probable, és la de col·locar una tercera Montesa oficial a l’equip, on tindria cabuda Adam Raga. No és la primera vegada que Montesa té tres motos oficials a TrialGP i este moviment tindria sentit per a la marca per a tenir més opcions de parar Jaime Busto i assegurar el domini de la categoria amb la seua moto de quatre temps.

En les pròximes setmanes, Adam Raga desvelarà el nom de la moto amb què participarà en les competicions del 2024, que podria ser el del seu comiat com a pilot professional.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 88 = 93

Últimes notícies