IniciMotorTrialEl pilot ulldeconenc Adam Raga torna a l'activitat al Yorkshire de Sheffield

El pilot ulldeconenc Adam Raga torna a l’activitat al Yorkshire de Sheffield

A l’edició en paper del Setmanari l’Ebre, en el número 1.060 de dijous 5 de gener del 2023 es publica que Adam Raga torna a la competició una vegada recuperat de l’operació d’esquena a la qual va ser intervingut el passat mes de novembre a la clínica Quirón Salud a càrrec de les doctores Teresa Ubierna i Anna Isart.

El pilot d’Ulldecona, que continua una temporada més amb TRRS, prendrà part en la primera prova del 2023, que tindrà com escenari l’Utilita Arena Sheffield el dissabte 7 de gener de 2023. El DL 12 Indoor Sheffield, tradicional i prestigiosa prova que té com a responsable de l’organització a l’excampió del Món, Doug Lampkin, al famós recinte de Yorkshire, comptarà amb els millors pilots del món, amb: Toni Bou, Jaime Busto; Adam Raga; Gabriel Marcelli, el noruec, Sondre Haga, i els britànics Toby Martyn; Harry Hemingway i Jack Peace, amb Billy i Jack Dance, com a reserves.

Els pilots hauran de superar 6 zones en dues ocasions, i els 4 millors accediran a la final, on començaran amb les puntuacions a zero, amb els sis trams en sentit invers, totes dissenyades i construïdes per Doug Lampkin i el seu equip, que han treballat durant mesos per crear un atractiu recorregut.

La primera secció “Fiery Wood”, incorpora arbres danyats per la tempesta d’un comerciant de fusta local.

La segona secció: “Pipe Dream” està construïda a partir de canonades de formigó “danyades en trànsit”, mentre que el tercer perill de la nit: “Steps + Stones” està construït a partir de roques.

La quarta zona,”Disc Stopper”, és una secció personalitzada, amb components de bicicleta, mentre la quinta “Deep Trerad” comptarà amb pneumàtics monstruosos.

Per a la final, una plataforma inclinada mai vista o intentada al Regne Unit, s’aixecarà a sobre dels seients a l’extrem més llunyà del pavelló per acomodar la secció de tancament d’Honda “25 Degrees North” i la cursa “Rings of Steel”, tots dos utilitzant els millors metalls de Yorkshire. Per tant, l’escenari està preparat per a un curs molt diferent i desafiant a l’arena de Sheffield.

La prova ha despertat molta expectació, i l’èxit ja està assegurat, ja que setmanes abans de la seua disputa, ja s’han exhaurit totes les entrades, arribant-se a les 4.700, que és la capacitat dels seients.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

52 + = 55

Últimes notícies