IniciHandbolEl Port Sagunt de Toni Malla es refà de l'ensopegada del primer...

El Port Sagunt de Toni Malla es refà de l’ensopegada del primer partit i goleja al Zarautz

Després de la jornada de descans de la setmana passada el Fertiberia Port Sagunt que entrena el tortosí Toni Malla va fer dissabte un pas endavant i ha aprofitat una jornada somniada per enganxar-se a la lluita per l’ascens i es refan després de la primera ensopegada de la lligueta d’ascens al camp del conjunt gallec del Novas, situant-se a un sol punt dels colíders de la taula classificatòria que van ensopegar en aquesta jornada.

El Fertiberia Handbol Port Sagunt va superar plàcidament a l’Amenabar Zarautz en una confrontació en la qual van dominar de principi a fi. Els blanc-i-vermells van donar una imatge completament diferent a la del partit contra el conjunt gallec del Novas i continuen vius en el somni de l’ascens.

El partit va tenir una arrancada amb un Fertiberia que va sortir a la pista de l’Ovni disposat a rescabalar-se de la dura derrota amb la qual va començar aquesta segona fase. Tant així que abans d’arribar al minut 10 van aconseguir una renda de 6 gols a l’electrònic (7-1). El tècnic del Zarautz va parar el partit, però poc van poder fer davant el conjunt de Malla que deslligats en atac van arribar al minut 18 amb un 12-2 en el marcador. Aprofitant les aturades del porter visitant, els de Zarautz van retallar una mica les distàncies i van arribar al descans amb el 15 a 7.

A la reprea, el partit va seguir amb la mateixa dinàmica, i amb una bona actuació coral en atac va fer que els blanc-i-vermells no deixessin ficar-se al partit a l’equip rival. Els màxims anotadors van ser Sedano (6), Poveda (5), i Matic (5).

FERTIBERIA BM PUERTO SAGUNTO, 38 (15)
AMENABAR ZARAUTZ, 21 (7)

Fertiberia BM Puerto Sagunto: Ignasi Admella, Alfonso (4), Ortega (4), Aron Diaz Ledo(1), Cunha (2) Valter Soares (2), Daniel Martínez, Pablo Del Rincón (4), Nolasco (2), Manzano (3), Sedano (6), Luis Arnau, Poveda (5), Ortego, Matic (5).
Amenabar Zarautz: Paulo, Aimar (1), Oihan (1), Beñat (2), Ander (2), Asier (2), Victor Fernández, Fausto, Mikel, Ekaitz (2), Alberto (1), Unai Vallejo (2), Aitor Zulaika (4), Ibai Pérez (3), Xuban (1).
Àrbitres: Mauro Antonio Montero Suárez i Cristina Martin Delgado. Van excloure dels locals a Cunha (26:40 i 51:14), Nolasco (12:12) i Luis Arnau (45:37) i Ekaitz (18:47) pels visitants.
Parcials: 3-0 (5′), 7-1 (10′), 9-2 (15′), 13-3 (20′), 15-5 (25′), 15-7 (descans), 19-7 (35′), 23-8 (40′), 28-13 (45′), 33-16 (50′), 36-19 (55′), 38-21 (final).

Podeu veure la classificació definitiva de la Divisió d’Honor Plata Masculí al seu grup B de competició, clicant a la imatge immediatament inferior: