IniciPoliesportiuRemEl quatre sense timoner amb Aleix Rangel i Alexander Delgado a la...

El quatre sense timoner amb Aleix Rangel i Alexander Delgado a la semifinal del Mundial sub-19 de rem a Varese

Han evitat el desgast que suposa la repesca i l’embarcació del quatre sense timoner d’Aleix Rangel i Alexander Delgado, amb Ignacio Sáez (CN Sevilla) i Rafael Maria Palomino (RC Circulo de Labradores de Sevilla), s’han classificat de forma directa per competir a les semifinals del Campionat del Món sub-19 que es disputa al llac de la ciutat italiana de Varese.

El bot de l’equip hispà va finalitzar en segona posició, aconseguint l’objectiu juntament amb els representants alemanys. Des de l’inici han seguit l’estela d’Alemanya i el Canadà, superant en els últims 500 metres als remers canadencs, per assegurar-se el segon lloc. Alemanya ha entrat en primera posició amb 6’10″63″‘, seguit del bot hispà amb 6’12″63″‘. A continuació Canadà, 6’14″09″‘; Nova Zelanda, 6’22″00″‘, i Suïssa, 6’24″23″‘, seran les embarcacions que hauran de buscar la classificació a la repesca.

En les altres tres sèries s’han classificat també per a les semifinals del dissabte al matí, Gran Bretanya, Dinamarca, República Txeca, Romania, Itàlia i Hongria.

El bot del quatre sense timoner femení amb Emma Alimbau i Marta Mariano del CN Amposta, amb Amanda Gil (CR Circulo de Labradores de Sevilla) i Paula Blanca Espinosa (CN Torrevieja), estaran en la repesca buscant la seua classificació, després de finalitzar ent ercera posició, a un lloc d’accedir de forma directa a les semifinals.

Des de l’inici de la regata les representants de Grècia i Canadà han anat clarament a remolc, mentre Romania ha començat a destacar-se. Les representants del bot hispà han seguit l’estela de les romaneses, però a partir dels 1000 metres a l’equador de la regata, han estat superades per les italianes, que han augmentat la seua renda. Romania amb 6’39″52″‘, s’ha imposat amb autoritat, seguida per Itàlia amb 6’43″55″‘, l’altre bot classificat. Espanya ha entrat, en tercer lloc, amb 6’54″87″‘, seguida de Grècia, 7’02″08″‘ i el Canadà, 7’04″03″”, les tres embarcacions que disputaran la repesca amb Gran Bretanya, Alemanya i Països Baixos, demà divendres a les 9:10 hores.

El quatre escull amb Marc Marques (Club Rem Delta de Sant Jaume d’Enveja), i Pedro Cabrera (CN Vigo), Igor Teixidor (CN Banyoles), i Beñat Santos (UR Kirolak), no han pogut accedir a les semifinals, finalitzant en quinta posició de la seua sèrie de repesca, amb un temps de 6’04″10″‘, anant gairebé tota la regata a remolc. S’han classificat per a les semifinals el bot de Polònia, que ha entrat en primer lloc, amb 5’53″16″‘, i Alemanya, 5’55″29″‘, i Romania, 5’57″89″‘, mentre Austràlia, 6’02″33′”, i el bot hispà disputaran la final C, diumenge al matí amb Nova Zelanda i Letònia.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

20 + = 30

Últimes notícies