IniciFutbolFutbol femeníEl Riudoms de les ebrenques Vilarroya, Franch i Descarrega suma la primera...

El Riudoms de les ebrenques Vilarroya, Franch i Descarrega suma la primera victòria a la lliga

A la tercera, va anar la vençuda, i el Riudoms de Raúl Lucha aconseguia la primera victòria de la temporada a priimera nacional al seu grup tercer en el desplaçament a Vic, després de caure derrotades en els dos partits que havien disputat en anterioritat davant el Seagull (1-2) i Cornellà (2-1).

L’equip, amb qui juguen la tortosina Cinta Vilarroya (que va ser l’única que va tenir minuts sent titular i va disputar els noranta minuts al lateral dretà de l’equip riudomenc), la morenca Núria Descarrega, que no va tenir minuts en aquest partit estant a la banqueta, i la benissanetenca Ariadna Franch, que no va entrar a la convocatòria per aquest compromís, va aprofitar la primera acció del partit, quan no s’havia disputat ni un sol minut del duel i Sara Codina aprofitava la sortida d’un córner en una rematada a boca de canó dins l’àrea petita, per a posar el 0-1 a l’electrònic. A partir d’aquí, fruit del domini territorial favorable a les de Lucha van poder controlar el partit i van aconseguir el segon gol que ampliava la renda al marcador, a sis minuts d’arribar al temps de descans, quan una vaselina de Clara Martínez superava a la portera local i s’allotjava al fons de la xarxa (39′). No obstant això, les gironines aprofitant la darrera acció d’atac abans d’enfilar el camí de vestidors, escurçaven diferències amb el gol de Sala, que retornava l’emoció de cara al segon temps.

La represa va donar peu a que es veiés una alternança d’ocasions entre ambdós conjunts, que malgrat tot no va registrar més moviments al resultat i li donava així els primers tres punts de la temporada al conjunt de Raúl Lucha, que escala posicions a la taula classificatòria després d’un inici de lliga complicat i se situen en vuitena posició.

Aquesta setmana tindran un compromís de nou complicat davant un dels tres colíders del grup, que ha sumat els nou punts possibles, el Sant Gabriel que resta emparellat amb el Huesca i el Son Sardina mallorquí. Malgrat tot, buscaran sorprendre a les barcelonines i aconseguir la primera victòria davant l’afició en un partit que es disputarà al municipal de Riudoms en partit avançat a la jornada de dissabte a partir de les 16 hores de la tarda.

Podeu veure la taula classificatòria del grup de la 1a Nacional de futbol femení en la tercera jornada del campionat, clicant sobre la imatge inferior: