IniciHandbolEl Rocasa aprofita la superioritat numèrica en l'últim tram del partit per...

El Rocasa aprofita la superioritat numèrica en l’últim tram del partit per superar al CH Ascó

El CH Ascó no ha pogut començar amb bon peu al grup F de la fase d’ascens a la Divisió d’Honor de Plata de l’handbol femení espanyol, perdent per 29-24, amb el conjunt amfitrió del BM Rocasa.

L’equip asconenc ha competit amb opcions tot el partit, però en aquesta ocasió la capacitat ofensiva d’Henar Martínez, no ha estat suficient per doblegar a un rival, que en el tram final ha sabut aprofitar la clara superioritat numèrica que tenia a la pista. Després d’un inici igualat, i a partir de l’empat a dos al minut 6, el conjunt local s’ha posat per davant en el marcador, aprofitant les dues preocupants exclusions de la pivot Marina Gasca. El Rocasa ha mantingut una renda que oscil·lava entre els dos i tres gols, fins al minut 16, que el conjunt asconenc, coincidint amb l’exclusió de la local Jennifer Toledo, després del 9-6 al minut 14, ha aconseguit un parcial 0-4. Els últims cinc minuts han registrat tres empats, arribant-se al descans amb una mínima renda local de 13-12.

El conjunt canari ha començat la segona part amb superioritat numèrica per l’exclusió al final del primer temps d’Abril Pujol, per agafar una avantatge de 4 gols al minut 9 (19-15). El joc ha entrat en una fase de molta igualtat, reduint l’Ascó la diferencia a tan sols dos gols, provocant el temps mort del tècnic local al minut 17 (22-20), però situant-se a tan sols un gol amb opcions de victòria. Dues exclusions consecutives de Maria Ventura i Judit Lanceta, han acabat amb les possibilitats de l’equip riberenc. Àngela Torres amb tres gols ha sentenciat el partit. Abans s’ha disputat el primer partit de la jornada, que ha finalitzat amb la victòria del conjunt gallec de l’Asmubal Meaño per 28-22, davant el BM Alcobendas.

Dissabte a les 20:00 hores el CH Ascó s’enfrontarà a les gallegues de l’Asmubal Meaño, que han guanyat el seu primer partit davant l’Alcobendas per 28 a 22.

BM ROCASA, 29 (13)
CH ASCÓ, 24 (12)

BM Rocasa: Andrea Suárez, Sofia Arangio (1), Esther de Miguel (3), Georgina Marí (1), Aruma Munguia, Davinia López, Nerea Guerra (7), Rosana Montesdeoca, Yamilei Gómez, Alba Gómez, Marta Nayara, Jennifer Toledo (7), Natalia Padrón, Angela Torres (3), Inés Sánchez, Yuli Quevedo (7).
CH Ascó: Anna Rodriguez, Emma Falgueras, Abril Ferré, Abril Pujol (1), Carla Martínez, Henar Martínez (10), Judit Lanceta (6), Marta Abella (1), Júlia Ripodas (1), Marina Gasca (1), Paula Garcia (1), Lucia Pasaman, Carlota Martínez, Maria Ventura (2), Laia Ferré, Arantxa Bel (1).
Àrbitres: David Montes i Armando Abel Pérez, d’Andalusia. Van excloure per part local a Jennifer Toledo (2), Nerea Guerra, Yamiley Gómez i a les visitants Marina Gasca (2), Abril Pujol, Judit Lanceta, Marina Ventura.
Parcials: 2-1 (5′), 4-3 (10′), 9-6 (15′), 9-9 (20′), 10-10 (25′), 13-12 (descans), 17-14 (35′), 19-15 (40′), 22-17 (45′), 23-22 (50′), 25-23 (55′), 29-24 (final).