IniciFutbol3ª CatalanaEl Roquetenc sentencia a la recta final i fa un gran pas...

El Roquetenc sentencia a la recta final i fa un gran pas per assegurar la quarta plaça

Suma i segueix. El Roquetenc va sumar una nova victòria en una temporada pràcticament idíl·lica a camp propi on només ha cedit dues derrotes i dos empats en el que va de campanya davant un Santa Bàrbara combatiu, que va confirmar el bon moment de forma pel qual atravessa, cedint a darrera hora quan van arribar els dos gols de la sentència local (3-0). Els de Carlos Gilabert atravessen per una dinàmica molt positiva en les darreres nou jornades en les quals tan sols han cedit un empat sumant 25 dels darrers 27 punts possibles i ara afrontaran les dos darreres jornades on intentaran acabar invictes en la visita a Vinarós davant un Alcanar (que ja va descendir matemàticament aquesta setmana amb la derrota al camp de l’Olímpic ME que va sumar la seva primera victòria de la temporada) i rebent a casa al Benissanet, ja salvat.

Ben aviat se li ficaven les coses de cara als locals quan als vuit minuts la bona pressió de Daiz significaria el primer gol del partit, arran d’un rebuitg defectuós del porter que després de tocar-li a la cama del davanter local acabava amb la pilota al fons de la xarxa. A partir del gol els de Carlos Gilabert es van fer amb el control territorial fins al descans, però sense trobar la profunditat necessària per a ampliar la mínima renda al marcador en un partit marcat per un ritme lent degut a la gran calor que feia sobre el municipal de Roquetes. S’arribava a l’equador del matx amb la incertesa de l’1-0 favorable als locals.

A mesura que avançaven els minuts s’obrien més els espais i el Roquetenc, més sencer físicament que el seu rival, arribava al tram final de la confrontació gaudint d’arribades clares per a sentenciar. En dues d’aquestes arribaven els gols d’Ivan Arasa (86′), llençant-se en planxa de cap a la sortida d’un córner i de Quim al temps de descompte, li robava la cartera al defensor a la frontal de l’àrea i es presentava totsol davant el porter Aleix, que després de retallar-lo es quedava a porta buida marcant a plaer quan es complien dos minuts del temps afegit i certificaven el triomf dels roig-i-grocs. Per al tècnic visitant Chema Esteban “no ha tingut història el partit. Ha estat un dels pitjors partits que hem fet on arribàvem amb els deures fets i ha estat un duel típic de final de temporada. Ens feia falta un alicient com el d’ells de lluitar per estar entre la tercera i quarta plaça de la classificació i han estat molt millor que nosaltres en tots els sentits. Han jugat millor, han corregut més i ens han desbordat sense que puguèssim presentar oposició” així de contundent es mostrava l’entrenador planer.

Podeu veure la classificació després de disputar-se la vint-i-vuitena jornada a la tercera catalana al grup 1 clicant la imatge inferior: