IniciBàsquetEl sénior femení del Bàsquet Amposta finalitza la temporada amb victòria

El sénior femení del Bàsquet Amposta finalitza la temporada amb victòria

El Bàsquet Amposta finalitza la temporada a la Tercera Catalana, en un partit de tràmit, superant per la mínima a l’AD Torreforta. L’equip ampostí amb l’objectiu ja assolit de la permanència, va portar la iniciativa en el primer quart, obtenint una renda de 9 punts, que va administrar en la resta de partit.

Les visitants es van imposar en els tres restants quarts, però no va ser suficient per poder emportar-se la victòria. Al segon quart els tres triples anotats, van permetre a les ampostines, marxar al descans per davant (35-28). Les visitants amb quatre triples anotats, van reduir diferències en el tercer quart, i en el definitiu, van predominar les defenses, amb poc encert ofensiu per part dels dos equips.

L’equip ampostí va entrar en els tres últims minuts amb una avantatge de cinc punts (56-51), i ja no va anotar, encara que va mantenir la mínima renda favorable, per tancar la temporada amb victòria.

CB AMPOSTA, 56 (35)
AD TORREFORTA, 55 (28)

CB Amposta: Maria Camila Salazar (14), Andrea Pujol (10), Aina Bustos, Paula Casajust (15), Maëlis Adedjoumon (15) -cinc inicial- Paula Bosch (2), Juliette Marsaudon, Evelyn Nofuentes. 11 faltes personals. Sis triples. 10/12 tirs lliures.

AD Torreforta: Paula Hernández (5), Elsa Moreno (6), Emma Guilarte, Sofia Djenete (14), Triana de Lourdes (5) -cinc inicial- Ianina Martineli, Laia Garcia (5), Júlia Llaó (8), Noa Miguel (12). 12 faltes personals. Cinc triples. 6/10 tirs lliures.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.8), després de la darrera jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta: