IniciFutbolEl servei de cardiologia de l'HTVC potenciarà la recerca sobre la mort...

El servei de cardiologia de l’HTVC potenciarà la recerca sobre la mort sobtada a les Terres de l’Ebre

Aquest dimecres 26 d’abril, des de l’Aula de Vidre de l’Hospital Verge de la Cinta (HVC) de Tortosa, l’Associació Jordi Pitarque ha signat un conveni de col·laboració amb el projecte REMOTE de la Fundació DR Ferran. Amb aquesta signatura, l’AE Jordi Pitarque Ceprià es compromet a col·laborar amb la fundació Doctor Ferran, per tal de potenciar la recerca i l’estudi de la mort sobtada a les Terres de l’Ebre. Aquesta recerca es durà a terme des de l’àrea de cardiologia de l’HVC, amb el Dr Iñigo Lechuga com a cap d’aquest estudi.

Totes les parts coincideixen en reforçar aquest tipus de col·laboracions amb el teixit associatiu del territori, i en aquest sentit la Fundació Dr Ferran anima a les diferents associacions i privats del territori a fer aportacions a la investigació.

Si la nostra aportació al projecte serveix per salvar una vida em dono per satisfet”, així es manifestava el president de l’associació Dani Pitarque Ceprià; que reiterava de la importància de les accions solidàries que s’han fet des de la creació de l’associació que a part de generar consciència sobre la mort sobtada, s’han aconseguit instal·lar diferents desfribil·ladors i fer que l’Ampolla sigui un municipi cardioprotegit.

Així doncs, el projecte REMOTE és preveu que sigui a llarg termini i aconsegueixi en un futur reduir dràsticament la mort sobtada a les nostres terres.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies