IniciFutbolFutbol internacionalEl Southampton del faldut Oriol Romeu cau golejat en l'estrena de la...

El Southampton del faldut Oriol Romeu cau golejat en l’estrena de la Premier League

El migcampista ulldeconenc Oriol Romeu, que afronta la seua setena temporada a la Premier League, on ha jugat 154 compromisos amb els ‘Saints’, no va iniciar bé la temporada després de caure golejats al camp del Tottenham d’Antonio Conte.

El faldut, que va jugar setanta-cinc minuts fins ser substituït per Ibrahima Diallo, va entrar en l’onze inicial de Ralph Hasenhüttl d’un equip que es va avançar al marcador i donava la momentània sorpresa amb una rematada de volea de James Ward-*Prowse rebent una assistència de Djenepo quan es duien 12 minuts de joc. Però poc els va durar l’alegria ja que tan sols nou minuts després arribava l’empat dels ‘Spurs’ quan Sessegnon aprotiva la gran centrada de Kulusevski. El central Eric Dier de cap feia el segon quan passada la mitja hora de joc (32′) rematava una centrada de Son Heung-min i capgirava el marcador abans del descans.

A la represa, després d’un gol anul·lat a Sessegnon per fora de joc només arrencar la segona meitat, els de Conte van donar un cop d’efecte al quart d’hora quan Salisu es feia un gol en pròpia porta (61′) després que començaven a amenaçar la porteria de Llorís els visitants. Tan sols dos minuts més tard, Kulusevski va segellar el partit amb el 4-1, amb l’interior de la bota, després de rebre l’assistència d’Emerson.

L’exjugador del Barça Lenglet, traspassat aquest estiu, va estrenar-se amb el conjunt londinenc i altres debutants a la Premier amb el Tottenham van ser en aquesta primera jornada Ivan Perisic (va substituir en el 66′ a Sessegnon) e Yves Bissouma (va entrar en el 86′ per Rodrigo Bentancur). El conjunt de Londres després d’aquesta primera victòria contundent, s’ha situat com a primera líder de la Premier.

El Southampton per la seva part debutarà a casa en la propera jornada dissabte a partir de les 16 hores de la tarda, davant el Leeds.