IniciFutbol salaEl tivissà Carles Saladie debuta a la màxima categoria del futbol sala...

El tivissà Carles Saladie debuta a la màxima categoria del futbol sala estatal

ESPORTS // El tivissà Carles Saladié va debutar aquest cap de setmana a la màxima divisió de Futbol Sala estatal amb el Penyiscola Globeenergy, en partit corresponent a la quarta jornada, que finalitzava amb derrota per 6-3 davant el Jimbee Cartagena, la primera de l’equip del Baix Maestrat aquesta temporada.

L’equip va acusar el deficient inici de partit, encaixant tres gols en els primers minuts, i marxant al descans amb un preocupant 5-1.

Saladie va estar molt actiu en el seu debut, disposant d’una ocasió bastant clara per marcar quan el seu equip perdia per 4-1. En els darrers minuts el Penyiscola Globeenergy va arriscar, atacant a la desesperada amb porter-jugador, però sense gaires opcions.

El Penyiscola Globeenergy ocupa la quarta posició de la taula classificatòria, i este dimecres rebrà al Córdoba Patrimonio en la quarta jornada.