IniciFutbol2ª CatalanaEl Tortosa perd el lideratge al camp del Remolins-Bítem que trenca la...

El Tortosa perd el lideratge al camp del Remolins-Bítem que trenca la dinàmica negativa

Se li complica la vida al Tortosa, que a una jornada d’acabar la primera volta (en aquesta jornada vinent tindrà jornada de descans), es va deixar el lideratge en el derbi local al camp d’un Remolins-Bítem després d’encaixar la segona derrota consecutiva a la lliga i veure’s superat per l’Aldeana que compta amb un millor coeficient golejador respecte als tortosins. Els de Bítem es retrobaven amb la victòria després d’encadenar sis jornades sense aconseguir el triomf en les quals havia sumat tan sols dos punts de 18 possibles i que l’havia situat abans del partit, en última posició del grup. A més, el conjunt roig-i-blanc també es deixava a Bítem la condició d’invicte a fora de casa en aquest partit.

Després d’un servei de porteria de Rojas, la pilota li arribava a Reolid dintre la pròpia àrea que feia un desplaçament en llarg que Duran no arribava a interceptar a la redona del mig del camp i la fragilitat defensiva li permetia a Balada encarar completament sol al porter visitant, que sobre la línia de la frontal veia com el driblava i marcava a porta buida quan tot just s’havien disputat sis minuts de partit. Un Tortosa que buscava la reacció després d’encaixar la derrota davant l’Ulldecona la setmana passada, rebia un cop molt dur d’entrada. Amb els tortosins descol·locats pel gol matiner, a la sortida d’un córner (10′) des de la dreta la pilota li caia a Paulino a la frontal i atzivava una potent rematada que repelia el travesser en el que hagués pogut significar el segon gol dels de Jordi Vallés. De mica en mica, els tortosins s’estiraven fins que Ferran feia l’assistència cap a Joel Marigot que trencant el fora de joc li permetia encarar totsols a Reolid al que superava amb una rematada ajustada al pal i retornava la igualtat al marcador (22′). Semblava que començava un altre partit i més quan en una combinació entre Ferran i Dome al vèrtex esquerre de l’àrea, es reclamava un possible penal comés per Badre que l’àrbitre no el considerava. Però de nou, la passivitat defensiva visitant permetia a Emili arribar fins a la línia de fons per la dreta des d’on centrava al primer pal cap a Balada que s’anticipava amb el cap i l’enviava creuada lluny de l’abast de Rojas (34′). Així s’arribava al descans.

La segona meitat, lluny de presenciar la sortida en tromba dels tortosins, a la recerca de l’empat el partit s’anivellava i qui tindrien les primeres aproximacions eren els locals, tot i no generar perill imminent. Els remolinencs tancaven molt bé els espais davant un conjunt tortosí més precipitat amb el pas dels minuts. Tot i això, en una prolongació amb el cap de De la Torre deixava a Guillem completament sol per internar-se a l’àrea i rematar potent al pal esquerre de la porteria de Reolid. A les acaballes, provava fortuna Marigot des del lateral esquerre de l’àrea però la rematada creuada la controlava bé en dos temps el porter remolinenc.

Sala de premsa:

Guillermo Camarero es mostrava molt molest amb el seu equip “ens vam veure superats durant el primer tram de partit pel joc directe d’ells i tot el que vam treballar durant la setmana no es va fer. La veritat és que estic molt decebut, per n’aquesta primera meitat i sobretot pels primers minuts que van ser un desgavell per a nosaltres” apuntava Camarero que seguia dient “que després ens vam poder asseure al camp i fer el gol de l’empat però de nou en un cúmul de despropòsits defensius encaixàvem el 2-1. Molt disgustat pel joc que vam realitzar i que vam intentar canviar al descans amb dos canvis que intentaven canviar les sensacions que ens havia deixat el partit. Crec que ho vam aconseguir, però amb molt de desordre, lògic per altra banda per les baixes que acumulem que ens fa estar sobre el terreny de joc, sense un lateral dret pur, sense extrems, sense un central i en aquest partit en concret vam tenir poca intensitat“. El tècnic del Tortosa feia una reflexió “és una situació anòmala, la que ens ha dut a acumular tantes baixes a l’equip, i que hem de superar conjuntament tot el club, des de l’entrenador el primer que sóc jo mateix, fins als jugadors i els diferents estaments del club, que crec que ens han d’ajudar en sumar efectius a la plantilla. Si no anem tots a una, en la mateixa direcció, crec que estem condemnats a fracassar” així de contundent es mostrava l’entrenador tortosí.

Podeu veure la classificació després de la novena jornada del campionat de la segona catalana al subgrup 8B clicant la imatge inferior:

La propera jornada:

Després d’haver sumat 3 dels 12 darres punts el Tortosa ha dilapidat un clar avantatge que tenia a la classificació i ara afronta una doble setmana de descans, tancant aquesta primera volta sent l’únic equip que restava per descansar a la categoria i afrontant el cap de setmana del pont on hi haurà jornada de descans per a tots els equips. Tindrà que estar molt pendent dels resultats d’aquesta darrera jornada de la primera volta per saber si pot mantenir la plaça de promoció d’ascens. Per la seua banda el Remolins-Bítem buscarà la seva segona victòria consecutiva per enganxar-se a la lluita per les posicions de promoció d’ascens buscant al municipal Pla de Barra sorprendre a un Camarles que aquesta setmana va sumar un triomf molt valuós davant l’Ulldecona (0-2). El partit s’inciarà a partir de les 16 hores de diumenge amb arbitratge