IniciBàsquetEl tortosí Jaume Sorolla i Patricio "Pato Garino" visiten la Fundació Astrid-21...

El tortosí Jaume Sorolla i Patricio “Pato Garino” visiten la Fundació Astrid-21 de Girona

Jaume Sorolla i Patricio “Pato Garino”, van conèixer de primera mà la Fundació Astrid 21 de Girona, enfocada a garantir la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

La Fundació Astrid-21 és una entitat sense ànim de lucre, d’iniciativa social, que té com a missió garantir la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down i/o discapacitat intel·lectual a través de diversos serveis, pensats per donar resposta a les diferents necessitats i demandes d’aquestes persones al llarg del seu cicle vital i afavorir-ne així una inclusió i participació plenes en la societat.

El pivot tortosí i l’aler argentí, jugadors de la primera plantilla del Bàsquet Girona, van voler apropar-se als seus usuaris mitjançant una visita a la Fundació. Durant la trobada, van poder conèixer els seus usuaris i descobrir els àmbits en els quals treballa Astrid-21: àrea de formació, laboral, salut, ocupacional, vida adulta i lleure. El Bàsquet Girona afrontarà dissabte un complicat repte, amb el patit que disputarà a les 19:30 hores, al pavelló de Fontejau davant el potent Lenovo Tenerife.

L’equip gironí pot assegurar-se la permanència de forma matemàtica, si supera al conjunt canari, i abans perd el Cobriran Granada, que juga a les 17 hores a la pista de l’Obradoiro a Santiago de Compostel·la.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies