IniciBàsquetEl Viladecans Bàsquet de Paula Curto es queda líder en solitari

El Viladecans Bàsquet de Paula Curto es queda líder en solitari

Era un partit trampa i així ho va ser. Tot i això, el Viladecans Bàsquet de l’ampostina Paula Curto es va imposar davant la visita davant un dels coers del grup, que no ha pogut sumar cap triomf en el que va de temporada, però que va fer suar sang a les del Baix Llobregat arribant al descans un punt per sota al marcador. L’anotació del tercer quart, que va ser el parcial de major percentatge de les locals (20) que els hi permetia trencar el partit amb un +9 al final dels tercers 10 minuts, va ser una de les claus per a sumar el cinquè triomf en cinc jornades que les deixa després de la derrota ajustada del Segle XXI davant el Mataró (54-53) líders en solitari de la lliga.

Entraven bé al partit les barcelonines que tancaven el primer tram de partit per davant al marcador amb un avantatge de cinc punts amb un 19 a 14. Durant el segon parcial les madrilenyes reaccionaven i demostraven que vendrien cara la seua pell, arribant al descans havent ajustat el resultat després d’un 12 a 16 que els permetia donar incertesa al matx, després d’acusar un quart molt imprecís en la selecció dels llençaments les noies d’Enric Gonzàlez, que enregistrarien el tanteig més curt durant el partit que arribava a l’equador de la confrontació amb un incert 31-30.

Després del pas pels vestidors, a diferiència del que passava al segon quart les de Viladecans tenien l’encert de cara a cistella que havien acusat abans del descans i fruit de la millor anotació durant el partit (20 punts) podien desencallar el duel tancant el període amb 9 punts d’avantatge amb un tanteig de 51 a 42. Iniciats els darrers deu minuts de partit, no es van descentrar i amb un 17 a 15 van mantindre a ratxa a les de la capital d’Espanya que no tenien opció de sorprendre a un equip que confirma les expectatives de lluitar per l’ascens.

L’ampostina Paula Curto va completar una actuació molt destacada, sent la segona màxima encistelladora del seu equip amb 13 punts, per darrera de Marta Guerrero amb 16. Va anotar dos tirs de dos punts de sis intents i va encistellar des de la línia de 6,75 tres cops de nou vegades que ho va intentar durant els 26 minuts i trenta segons que va estar sobre la pista, sent la segona jugadora amb més minuts del seu equip.

Dissabte vinent a partir de les 20 hores del vespre visitaran terres lleidatanes per enfrontar-se a l’EKKE CB Lleida, un altre rival de la zona baixa que tan sols ha pogut sumar una victòria en les cinc primeres jornades del campionat. Tindran així una magnífica oportunitat davant el partit que medirà les forces entre el segon i el tercer classificat, el Segle XXI rep la visita del Geieg amb tan sols una derrota encaixada en cinc jornades per tots dos equips.