IniciVoleibolEl Volei Roquetes busca a Xàtiva la seua primera victòria a domicili

El Volei Roquetes busca a Xàtiva la seua primera victòria a domicili

L’equip roquetenc, amb la confiança del primer meritori triomf davant la seua afició a la Superliga 2 masculina, buscarà puntuar a domicili, en el partit que disputarà el dissabte a les 18.15 hores a la pista del Familycash Xátiva VB, un dels rivals directes dels roquetencs en la lluita per la permanència, dirigit per Alfonso López Díaz de Madrid.

L’equip d’Andy Rojas va adaptant-se i millorant la seua posada a punt, destacant el bon rendiment de les seues noves incorporacions. En el partit davant el Mediterraneo de Castellón, Frander Añes, va realitzar un partit completíssim, que ha propiciat la seua nominació en l’equip ideal de la setmana en la categoria, aconseguint 13 punts, amb quatre punts de sacada i quatre bloquejos. Tambè va destacar Samuel Pacheco amb quatre punts de sacada.

El conjunt, dirigit per Hernán Pesci, va perdre la primera jornada 3-1 amb el CV Mediterraneo Castellón, l’equip al qual van superar els roquetencs el passat diumenge, i la segona, 0-3 però amb parcials bastant ajustats, amb l’Illa Grau de Castelló, descendit de la Superliga 1 recentment.

L’equip manté pràcticament el mateix bloc de la passada temporada, amb jugadors majoritàriament formats al planter del conjunt alacantí.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies