IniciVoleibolEl Volei Roquetes comença la segona volta amb una clara victòria a...

El Volei Roquetes comença la segona volta amb una clara victòria a la pista del CV Monjos

ROQUETES // Tot i viatjar amb les importants baixes de Liovi, Tarazaga i Vericat, el Volei Roquetes segueix amb la bona trajectòria de la primera volta, i ha començat la segona després de l’aturada per les festes nadalenques, amb una nova i contundent victòria per 0-3 al pavelló municipal de Santa Margarida i els Monjos, davant el cuer CV Monjos.

El partit ha començat molt igualat fins a l’empat a quatre, però els roquetencs amb un bon servei, i millor en el remat i el bloqueig, han aconseguit un parcial 0-6, per situar el 4-10 al marcador, però després d’un temps mort, van reaccionar els locals, i el joc va entrar en una fase de més igualtat, fins a un apretat 19-20. El Volei Roquetes no va deixar que el seu rival certifiqués la reacció i amb un parcial 0-5, es va anotar el primer set en 23 minuts.

En el segon set els roquetencs han portat sempre la iniciativa, augmentant la seua renda fins al 3-10 que provocava el temps mort local. La mesura no ha tingut efecte, les diferències han anat augmentant i amb cinc punts consecutius el marcador assenyalava un expressiu 11-21, obligant al tècnic local a cridar a l’ordre als seus jugadors, però els roquetencs han continuat ferms sense donar opció al seu rival i es s’han anotat el set per la via ràpida amb 13-25.

En el tercer i definitiu han sortit més relaxats, cometen algunes errades, que va aprofitar l’equip, que per primera vegada en el partit va portar la iniciativa fins a un preocupant 9-3, que provocava el temps d’Agustin Rodríguez i la reacció dels roquetencs, que van reduir diferències, i després de l’empat a 13, i d’un període d’igualtat amb intercanvis, s’ha imposat el joc roquetenc davant un rival que no s’ha donat per vençut en cap moment, i ha presentat molta oposició en el tercer parcial, el més disputat, que sentenciaven els visitants amb un remat de Fede Briano per situar el definitiu 22-25 després de 29 minuts de joc.

Amb aquest triomf els roquetencs continuen en segon lloc al grup B de la Primera Nacional, seguint el rastre del líder CN Sabadell, que continua invicte després de superar per 3-1 al CV Barberà.

Han jugat per part del Volei Roquetes: Fernando, Marcelo, Fede, Redu, Héctor, Ferran, Jaume, Aleix, Isak i dos jugadors del B que han pujat al primer equip a partir d’aquesta setmana, Jesús i Vericat.