IniciVoleibolEl Volei Roquetes dóna un pas decisiu en les seues aspiracions de...

El Volei Roquetes dóna un pas decisiu en les seues aspiracions de disputar la fase d’ascens

ROQUETES // Segueix el pols entre el CV Roquetes i el CN Sabadell, després d’una nova victòria dels dos equips en la setzena jornada del grup B de la Primera Nacional de voleibol. Els vallesans van superar sense gaires problemes al CV Monjos, mentre el conjunt roquetenc ha fet un pas decisiu en les seues aspiracions, superant al Barça Vòlei, 3-1 (23-25, 25-15, 25-23, 25-17), un dels seus rivals més directes. Ara els dos equips augmenten encara més la seua diferència al capdavant de la taula classificatòria i semblen els dos clars aspirants a disputar la fase d’ascens.

Tal com es podia preveure els roquetencs van haver de lluitar per superar a un equip jove que va sorprendre en el primer set, posant-se per davant al marcador i portant quasi sempre la iniciativa, i mostrant una major efectivitat que el seu rival sobretot en el remat. No han reaccionat els locals amb el temps mort d’Agustin Rodríguez amb un advers 12-16, i el set s’ha resolt de banda blaugrana amb un saque directe en 23 intensos minuts de joc.

Ha canviat la dinàmica en el segon set i els roquetencs han sortit molt més endollats en el joc. De res han servit els dos temps morts gairebé consecutius de Pol Salleras amb 8-5 i 13-6, les diferencies del conjunt local han anat en augment i amb un joc més consistent s’hi ha arribat amb una clara avantatge del CV Roquetes, que ha tancat el set en 19 minuts després d’una errada en el saque de Belda.

Ha començat bé també el Vòlei Roquetes en el tercer set, però el Barça ha millorat fins situar-se per davant amb un inquietant 13-15, provocant el temps mort d’Agustin Rodríguez i la reacció local. Amb 20-18 ha estat Pol Salleras el que ha cridat a l’ordre als seus jugadors que ha situat l’empat a 22. Amb 24-23 i després d’una jugada amb tres bloquejos, els roquetencs s’han anotat el set molt igualat i emocionant en 27 minuts.

En el quart l’equip roquetenc ha sortit decidit a sumar els tres punts del partit, sense haver de disputar el sempre complicat quint set, però els joves jugadors del filial del Barça no s’han resignat a la derrota, situant-se amb un favorable 8-12. Han reaccionat els roquetencs amb un parcial 7-2, provocant el temps mort de Salleras, que ja no hi ha sorgit efecte. El Vòlei Roquetes ha avançat a velocitat de creuer i amb un espectacular de Liovi, que culminava una gran actuació, han sentenciat el set i el partit amb un clar 25-17 en 21 minuts.

Han jugat per part del CV Roquetes: Fernando, Redu, Nico, Jaume, Aleix, Ferran, Sebas, Jesús, Liovi, Héctor, Albert, Joan Vericat, Pau, Isaak.